Partners in de makelaardij

Antsje Yvonne Robbie en Hjalmar eztat nl

Eztat, partner van WI-Media

Bij eztat draait alles om jou, de makelaar. We begrijpen dat je een passie hebt voor je vak en dat je graag wilt groeien en succesvol wilt zijn. Daarom hebben we een team van ervaren marketing- en communicatiespecialisten die zich specifiek richten op de behoeften van makelaars zoals jij. Of het nu gaat om het verbeteren van je online zichtbaarheid, het genereren van meer leads of het optimaliseren van je marketingstrategie, wij staan voor je klaar.

Samen naar een hoger niveau

Ons doel is om jou te helpen, je doelen te bereiken en je makelaardij naar een hoger niveau te tillen. En dat doen we met enthousiasme, persoonlijke aandacht en een tikkeltje eigenwijsheid, altijd met jouw succes voor ogen. Dus, waar kunnen we je mee helpen?

Logo Wi Media

WI-Media, Impactvolle Makelaarsmagazines

Bij eztat geloven we in samenwerken met de beste partners om onze klanten de hoogste kwaliteit diensten te kunnen bieden. Daarom werken we nauw samen met WI-Media om onze makelaars te voorzien van krachtige marketinginstrumenten.|

Alle informatie in een makelaarsmagazine

WI-Media is een belangrijke partner als het gaat om het creëren van impactvolle woningmagazines. Wanneer een makelaar kiest voor een totaalpresentatie van zijn bedrijf, inclusief een magazine, stappen we samen met WI-Media in actie.

WI-Media levert samen met eztat een magazine aan voor de makelaar. We denken samen na over de vormgeving en inhoud, en zorgen ervoor dat het magazine een echte eyecatcher wordt, waarin de lezer alle belangrijke informatie over de makelaardij vindt.

Voorbeeld magazine

Onderstaand is een magazine die door WI-Media in overleg met de makelaar is vormgegeven

Voor het volledige voorbeeld kun je deze hier bekijken


Hover Effect
Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3
USP icon

Garantie

Garantie voor de oplevering van afgewerkte magazines

USP icon

Succesvolle acquisitie

Geen harde sales, maar wel succesvolle acquisitie!

USP icon

Landelijk succes

Landelijk bekend met meer dan 12.000+ actieve bedrijven die willen adverteren

Vraag meer informatie aan

Door op versturen te drukken geef ik eztat toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing

Wil je sparren over hoe jouw makelaarsmagazine er uit kan komen te zien?

Vraag dan meer informatie aan over hoe wij samen met WI-Media vorm kunnen geven aan je gepersonaliseerde magazine!

Antsje Reinstra Visser eztat

Antsje Visser

Robbie van der Werf eztat

Robbie van der Werf

Relevante diensten

E-mailmarketing

Colors bar

Verspil geen tijd aan onnodige handmatige taken. Met geautomatiseerde e-mailmarketing hoef jij of je binnendienst nooit meer kostbare tijd te verspillen aan saaie handmatige taken. Krachtige automatiseringstools zorgen ervoor dat herinneringen, reviewverzoeken en waardevolle informatie moeiteloos en op het juiste moment naar je klanten gaan.

Strategie

Colors bar

Samen jouw route uitstippelen en de juiste koers bepalen? Dat begint bij een ijzersterke strategie. De weg naar online succes kun je alleen inslaan met behulp van een goede, doordachte marketingstrategie. Het is de stip aan de horizon die bepaalt hoe jij als makelaar jouw diensten gaat vermarkten door het inzetten van online marketing.

Online marketing

Colors bar

Wil jij meer uit je online marketing halen? Ook online wil je dat je makelaardij staat als een huis. Wij zorgen ervoor dat je online zichtbaar en vindbaar bent, zodat jij ook online een sterke marktpositie pakt. Ontdek hoe wij optreden als jouw (onzichtbare) marketing collega.

©2024 eztat | Versterkt je marktpositie