Marketingacties voor makelaars

Letter Z
Marketingacties die scoren

Altijd op zoek naar scorende marketingacties voor makelaars!

Scoor nieuwe klanten
Nieuwe klanten. Die willen we allemaal wel. Maar hoe zorg je er nou voor dat nieuwe klanten jouw kantoor weten te vinden? Simpel: scoren doe je met unieke marketingacties!


Acties voor jouw makelaarskantoor
Simpel? Ja, want als jij je aansluit bij eztat word je automatisch op de hoogte gehouden van gave nieuwe acties die jij direct kunt inzetten in je kantoor. Praktisch toepasbaar en altijd toegespitst op de huidige woningmarkt. Zo simpel kun jij scoren.

Effectieve acties

Met onze innovatieve benaderingen en creatieve ideeën lopen wij voorop met de marketing van onze makelaars. Eztat staat garant voor gave en effectieve acties die de aandacht trekken en resultaten opleveren.

Meetbare resultaten

Transparantie en meetbaarheid vinden wij meer dan vanzelfsprekend. Maandelijks ontvang je van ons een gedetailleerd overzicht van jouw website cijfers. Zo kun je direct zien hoe onze marketingacties bijdragen aan jouw succes en groei.

Voortdurende ondersteuning

Zie ons als jouw (on)zichtbare marketing collega. Of je nou vragen hebt, advies zoekt of gewoon een brainstormsessie wilt houden, wij zijn er om je te helpen.

Marketingacties voor Makelaars unieke mix Letter Z

Met onze unieke mix van marketing- en woningmarktexpertise helpen wij jou graag verder

Actuele acties voor jou!
Doordat wij ons alle dagen, net als jou, bezig houden met de woningmarkt weten wij als geen ander wat er speelt in de markt. Dat geeft ons de mogelijkheid om unieke marketingacties voor makelaars te bedenken die helemaal actueel zijn. Vinden we leuk en daar houden we ons dan ook graag mee bezig.


Bijgepraat worden?

Benieuwd naar de laatste acties die wij hebben opgezet? Neem gerust contact met Robbie op. Die praat je graag helemaal bij.

Voorbeeld company profile Lucas Klamer Makelaardij

Online- én offline marketingacties

Wat er soms ook gezegd wordt, de kracht van offline onderschatten wij niet. Daarom kun je ook voor offline marketing voor makelaars goed bij ons terecht. Van het opstellen van een pakkende Company Profile (want jij wilt toch ook goed voor de dag komen?) tot het ontwikkelen van unieke advertenties voor in de krant. Wij doen het allemaal.

55 +

Makelaars zijn je al voor gegaan

350 +

Unieke marketingacties opgezet

1

Jij staat bij ons altijd op nummer 1

Meer weten over onze unieke marketingacties voor makelaars?

Robbie vertelt je er graag alles over!

Robbie van der Werf eztat

Robbie van der Werf

Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw marketing uitdaging! Neem je contact met ons op?

Door op versturen te drukken geef ik eztat toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing

©2024 eztat | Versterkt je marktpositie