Partners in de makelaardij

Banner FRYSK funda eztat

Funda

Ben jij als makelaar op zoek naar de oplossing om jouw aanbod te presenteren? Funda biedt dé mogelijkheid om jouw aanbod te promoten op het grootste vastgoedplatform van Nederland!

Funda

Wat Funda voor jou kan betekenen als makelaar:

Maximaal bereik en zichtbaarheid
Funda is een van de grootste vastgoedwebsites in Nederland met 5 miljoen maandelijkse bezoekers. Daar wil jij als makelaar natuurlijk ook goed jouw eigen merk/kantoor kunnen promoten.


Gericht adverteren voor kwalitatieve leads
Samen met ons is het mogelijk om op maat gemaakte bannering op te zetten in de zoekresultaten van funda.

Is iemand bijvoorbeeld opzoek naar een koopwoning in Eindhoven van 400.000 tot 750.000 met 3 slaapkamers en energielabel C of hoger? Dan kun jij precies hierop een pagina grote banner laten zien die meescrollt met het aanbod. De link naar jouw website is direct gemaakt dus je bent niet alleen afhankelijk van jouw funda profiel!


Korting met eztat
Wil jij zo'n pagina banner specifiek voor jouw gerelateerde zoekopdrachten die jouw ideale doelgroep bepalen? Kies dan voor onze samenwerking en:

  1. Jouw banner wordt vormgegeven in stijl van jouw website
  2. Wij maken een passende landingspagina voor jou
  3. Voor een gereduceerd tarief kun je al starten met adverteren!
USP icon

Exclusieve advertentiemogelijkheden

USP icon

Betrouwbare vastgoedpartner

USP icon

Continu innovatie

Vraag meer informatie aan

Door op versturen te drukken geef ik eztat toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing

Meer weten over Funda?

Benieuwd naar hoe Funda jouw objecten in de schijnwerpers kan zetten? Neem vandaag nog contact op met een van onze experts voor meer informatie en ontdek hoe je jouw bereik vergroot, betere leads genereert en succesvoller wordt op het grootste vastgoedplatform van Nederland.

Yvonne Klijn Buivenga eztat

Yvonne Klijn

Hjalmar Bruggeman eztat

Hjalmar Bruggeman

Relevante diensten

Social media

Colors bar

Wij houden het nieuws over de woningmarkt goed in de gaten, waardoor wij altijd actuele content aanleveren. Benieuwd wat voor soort content wij maken? Klik dan snel verder. Onze Social expert Roos vertelt je er graag meer over!

Search Engine Advertising

Colors bar

Elke makelaar wil met zijn website worden gevonden in Google, echter zijn er soms meerdere makelaarskantoren in hetzelfde werkgebied die hun tijd en geld hierop inzetten. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat je tactische keuzes maakt en weet hoe je de juiste doelgroep naar je site leidt, zonder dat het teveel budget kost.

Website

Colors bar

Een website die geen geld kost, maar geld oplevert. Met onze website die speciaal ontwikkeld is voor makelaars maak jij indruk op jouw (potentiële) klanten. Een website is jouw online visitekaartje. We maken deze dan ook onderscheidend, richten hem SEO-technisch sterk in en bouwen samen aan jouw merkbekendheid.

©2024 Eztat B.V. | Versterkt je marktpositie