Toch een beetje nieuwsgierig?

Gratis waardebepaling aanvragen

Een cadeautje voor jou!

Vraag een gratis waardebepaling aan van jouw website. Gratis rapport van 20 kantjes met analyse en advies. Binnen 2 werkdagen in jouw mailbox (en natuurlijk kunnen we deze met je doorspreken).

Letter Z
Smit en Heinen 10 PLUS voorbeeld mobiel eztat

10PLUS website van eztat

Als makelaar wil je graag een goede website die klanten en leads oplevert.
Vind je het lastig om je eigen ideeën te vertalen naar een goede website? Je herkent jezelf vast in een van de volgende punten.

  • Je vindt dat er te weinig aanvragen binnenkomen via je huidige website.
  • Je wilt iets veranderen, maar weet niet waar te beginnen.
  • Je wilt niet te veel tijd en geld kwijt zijn aan het bouwen van een nieuwe website.
  • Je vind je huidige website niet meer van deze tijd en je wilt een snelle, gebruiksvriendelijke website.


Een website moet jouw doelgroep prikkelen en aansporen om actie te ondernemen. Oftewel, je wilt een conversiegerichte website die laat zien wie jij als makelaar bent.

Gratis de waarde bepalen van jouw website?

Door op versturen te drukken geef ik eztat toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing

Makelaars die je voor zijn gegaan met eztat

Personeelsfoto Sven Smit en Heinen

Sven Heinen

Smit & Heinen
Colors bar

De dienstverlening van eztat is erg fijn tijdens de drukke periodes in de makelaardij. Wij hoeven zelf niet te denken aan onze website, content voor social media en campagnes. Als ik bepaalde wensen doorgeef, wordt dit vrijwel gelijk uitgevoerd. Ik kan mijn eigen ideeën bij ze kwijt, maar eztat komt ook met eigen initiatieven. Dit zorgt voor een prettige samenwerking. Al met al, ben ik erg tevreden over eztat.

Martin

Martin Wiersma

Woonaccent Emmeloord
Colors bar

Betrokken partij die meedenkt en snapt hoe jij het als ondernemer wilt uitvoeren. Brengt eigen goede ideeën in en houdt vinger aan de pols. Voor mij, als altijd maar bezig baasje, erg handig.

Suzanne Sannen 2022

Suzanne Sannen

Sannen Adviseurs
Colors bar

Sinds wij gebruik maken van de diensten van eztat is ons sociale netwerk enorm gegroeid. Er wordt constant ingespeeld op de actuele onderwerpen in de markt. Als er vragen zijn, wordt dit direct opgepakt. De communicatie loopt altijd snel, soepel en fijn. Elke maand is er een overleg om de resultaten van de besproken acties, campagnes en doelen op de website te bekijken, hierdoor heb je een goed beeld van wat er uitgevoerd wordt en hoe dit 'scoort'. Je merkt dat je te maken hebt met een bedrijf die de juiste kennis heeft, een aanrader!

Laura

Laura Postma

Postma Makelaars
Colors bar

Wij zijn zeer positief over eztat. Bij eztat krijg je een all-in package wat andere marketing kantoren niet kunnen bieden. De social media posts kunnen wij zelf maar de rest geven wij volledig uit handen aan eztat. En met succes! De actuele onderwerpen worden opgepakt en verwerkt in een strategie. Ieder zijn vak! Wij houden meer tijd over om te makelen en eztat ontzorgt ons in de marketing.

Annet Web WA Westerbork

Annet Krikken

Woonaccent Westerbork
Colors bar

Maandelijks is er overleg en worden de resultaten besproken van de (lopende) acties en campagnes. Eztat ontzorgt ons in de online marketing en ook op offline gebied hebben ze de nodige ervaring. Antsje is adequaat, denkt goed mee en zet de ideeën om in plannen. De communicatie en samenwerking wordt dan ook als prettig ervaren.

NAMACO Web P test85

Klaas Wilting

NAMACO Groningen
Colors bar

Fijne samenwerking, reageren snel en kundig!

Frans Web

Frans van den Heuvel

Van den Heuvel Makelaars
Colors bar

We hebben goede ervaringen met eztat. We worden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en ze denken mee om nog beter in beeld te komen. We zijn erg tevreden.

Yvonne Robbie content vierkant eztat Letter Z

Website laten bouwen

Kies je voor maatwerk of volstaat een goed template?
Eztat is een online marketingbureau dat bouwt aan jouw marktpositie. Door onze ervaring weten we wat er nodig is voor een goede website.


De experts van eztat zorgen ervoor dat jouw website geen geld kost, maar oplevert.
Er zijn talloze mogelijkheden om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Op basis van onze 30 jaar ervaring in de makelaardij en input van onze klanten hebben wij een website gerealiseerd voor makelaars die meer uit hun online marketing willen halen.


Op basis van 10 pluspunten ontdek je wat onze lead genererende website voor jou kan betekenen.
Via een vrijblijvende call kunnen we alles afstemmen en krijg jij gratis een adviesrapport over jouw huidige website.


Benieuwd naar de waarde van jouw website?

Vraag een gratis waardebepaling aan van jouw website. Gratis rapport van 20 kantjes met analyse en advies. Binnen 2 werkdagen in jouw mailbox.

Robbie van der Werf eztat

Robbie van der Werf

©2024 eztat | Versterkt je marktpositie