Samen sta je sterker

Samenwerking met specialisten in de vastgoedmarkt

Want we kunnen zelf wel alles willen maken en bedenken, maar samenwerken brengt je veel verder! Of het nu gaat om advies inwinnen, kennis delen over Google, technische ontwikkelingen creëren in de woningmarkt of simpelweg leren werken met elkaar. Hier zie je een overzicht van bedrijven die wij frequent gebruiken om alles voor jou als makelaar en de eindgebruiker - de consument - makkelijker te maken.

Wefabric
Travyk
Funda
Logo huisopsocial
Qooqie partnerlogo CT big
Mtmo logo
Dathuis logo
Brainbay logo
Logo Wi Media

Meer lezen over onze samenwerkingen?

Dathuis logo

DatHuis

DatHuis is een online marketingplatform dat leads omzet in opdrachten met slimme producten en effectieve marketing automation. Bij eztat kunnen we deze aanpak implementeren in onze eigen tone-of-voice, omdat we al bekend zijn met het concept.

Travyk

Travyk

Travyk, een duurzaam online marketingbureau, biedt succesvolle campagnes en linkbuilding-expertise om de autoriteit van jouw website te vergroten. Ze hechten waarde aan het opbouwen van relaties en zetten zich in voor mens en milieu.

Brainbay logo

Brainbay

Brainbay is dé autoriteit voor datagedreven diensten en inzichten voor de Nederlandse vastgoedmarkt, met focus op woningen, commercieel vastgoed en agrarische bedrijven. Ze leveren waardevolle inzichten aan beleidsmakers binnen de NVM en ontwikkelen innovatieve diensten, waaronder apps, voor NVM-leden.

Funda

Funda

Met eztat kun je op Funda gericht adverteren voor kwalitatieve leads. Profiteer van onze samenwerking voor op maat gemaakte banners en landingspagina's tegen een gereduceerd tarief.

Logo Wi Media

WI-Media

eztat werkt nauw samen met WI-Media om makelaars te voorzien van impactvolle marketinginstrumenten, waaronder woningmagazines. Samen leveren we magazines die een totaalpresentatie van het makelaarsbedrijf bieden, met zorgvuldig vormgegeven inhoud die alle belangrijke informatie over de makelaardij omvat.

Mtmo logo

MTMO

MTMO helpt makelaars om vertrouwen op te bouwen en zich te onderscheiden door goede reviews te verzamelen en te delen. Ze zorgen ervoor dat reviews van verschillende platformen op één plek worden verzameld, geïndexeerd door Google en gemakkelijk te delen zijn op sociale media.

Logo huisopsocial

Huis op Social

Met Huis op Social kan je snel waardevolle video's voor je woningaanbod maken. Met slechts één klik kan je van een link naar een video gaan, waarbij de tool relevante informatie verzamelt. Samen met Huis op Social zorgen we voor optimale aanbodvideo's met gemak en resultaten.

Qooqie partnerlogo CT big

QooQie

Qooqie's dynamische call tracking biedt inzicht in telefonische conversies vanaf onze website, inclusief de bijbehorende klantreis. Dit helpt ons te begrijpen welke zoekwoorden en campagnes waardevolle oproepen genereren. Met flexibele oplossingen van Qooqie streven we naar optimalisatie, samen met onze klanten, voor resultaten.

©2024 eztat | Versterkt je marktpositie