Linkbuilding voor makelaars

Ik wil een sterke positie

Linkbuilding voor makelaars

Een slimme manier om meer bezoekers te trekken naar je website is door te starten met linkbuilding. Goede linkbuilding verhoogt de waarde van jouw makelaarswebsite en daarmee de kansen om goed te scoren in Google!

Letter Z
EZTAT sfeer DEF MG 1258

Zet slim in door te starten met linkbuilding!

Wist je dat goede vindbaarheid in Google nog steeds voor meer webverkeer zorgt dan social media? Maar liefst 68% van al het zoekgedrag begint in de zoekmachines. En hier komt nog iets interessants: ruim 80% van de Google-gebruikers neemt niet de moeite om verder te kijken dan die allereerste pagina met zoekresultaten.

Weet jij eigenlijk waar jouw website zich echt bevindt in die Google-ranglijst? Is het niet die -ohzobelangrijke- eerste pagina? Maak je geen zorgen, we staan klaar om je te helpen bij het opbouwen van jouw online autoriteit. En we hebben een slimme strategie om dat te doen: linkbuilding. Met behulp van kwalitatieve backlinks tillen we jouw website naar hogere sferen in de Google-zoekresultaten.

USP icon

Hoger in Google

USP icon

Meer bezoekers

USP icon

Meer verkopen

Back to the basics: wat is linkbuilding eigenlijk?

Ho! Laten we eerst bij het begin beginnen. Wat is linkbuilding eigenlijk? Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links op andere websites, die naar jouw eigen website verwijzen. Hierdoor versterk je de autoriteit van je eigen website. En hoe hoger de autoriteit van jouw website is, hoe beter jouw website scoort in Google.

Klinkt simpel, is het niet altijd. Die linkjes die op andere website worden geplaatst noem je backlinks. Niet alle links die verwijzen naar jouw website zijn goede backlinks. Het is belangrijk dat de backlink afkomstig is van een betrouwbare website. Websites met hoge posities of websites die relevant zijn voor jouw eigen content worden door Google bestempeld als betrouwbaar. Verkeerde backlinks kunnen er zelfs voor zorgen dat je geloofwaardigheid én daarmee je positie daalt.


Linkbuilding is een belangrijke SEO tactiek die je toepast om een hogere positie in Google te verkrijgen. En dit natuurlijk allemaal met als uiteindelijk doel om meer bezoekers op je website te krijgen.
Letter Z
Linkbuilding

Hoe verzamelen jullie die kwalitatieve backlinks dan?

Wij verzamelen backlinks via zorgvuldig uitgekozen partners en partnerwebsites. We zorgen ervoor dat alle links zo relevant mogelijk zijn voor de branche waarin je werkzaam bent. We kopen alleen backlinks in bij betrouwbare partners. Zo ben je er zeker van dat het linkbuilden echt het gewenste effect heeft op jouw Google positie.


Kan ik dat zelf ook?

Linkbuilding is een van de belangrijke pijlers binnen SEO. Veel mensen denken dat dit niet zo is, maar linkbuilding is net zo belangrijk als de content en de technische optimalisaties van jouw website. Als je zonder duidelijke strategie aan de slag gaat met linkbuilding, is de kans op succes niet heel groot. Wil je dat linkbuilding een goede bijdrage levert aan de positie van jouw website in Google en andere zoekmachines? Wij ontwikkelen graag een linkbuidingstrategie op maat en brengen deze voor je in de praktijk. Zo ben jij verzekerd van goede backlinks die het verschil kunnen maken.


Dit kun je van ons verwachten

We plaatsen niet zomaar op elke website backlinks. Op basis van onze op maat gemaakte strategie stellen we een duidelijk plan op. Dit doen wij altijd samen met jou. Door middel van maandelijkse rapportages houden we je op de hoogte van het gehele traject. We werken transparant en geven je graag inzicht in de cijfers. Op deze manier weet je aan het einde van de maand op welke zoekwoorden je pagina’s ranken op Google.

Snel starten met linkbuilding? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Door op versturen te klikken geef ik eztat toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing

Direct meer weten over linkbuilden?

Neem contact op met Antsje of Roos! Zij vertellen je er graag alles over en kunnen je direct een strategie voorleggen die voor jullie gaat werken.

Antsje Reinstra Visser eztat

Antsje Visser

Roos Meijer eztat

Roos Meijer

©2024 eztat | Versterkt je marktpositie