Vergrijzing in de woningmarkt

Inspelen op de vergrijzing

Vergrijzing in de woningmarkt, bedreiging of kans?
De vergrijzing die toetreedt in Nederland heeft ook invloed op de woningmarkt. Vaak zie je een wat oudere doelgroep toch de overhand hebben op een makelaarswebsite.


Inspelen op senioren of starters?
Voor makelaars brengt deze ontwikkeling nieuwe mogelijkheden met zich mee. Hierbij kan je juist focussen op de oudere doelgroep, maar ook de jongere doelgroep.


Twee oplossingen met online marketing
Bing Ads
en aanbodvideo's zijn twee mogelijkheden die jou perfect in staat stellen om optimaal op deze verandering in te spelen!

Afbeelding Bing Ads

Focus op de oudere doelgroep met Bing Ads

Bing Ads is de manier om de oudere doelgroep te bereiken.

Via Bing Ads worden de vertoningen gegenereerd binnen Microsoft Edge.


De belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Minder concurrentie
  • Minder hoge budgetten vereist
  • Meer klikken
  • Meer conversies
Afbeelding Aabodvideos

Jongere doelgroep bereiken met aanbodvideo’s

Door gebruik te maken van aanbodvideo’s focus je juist op de jongere doelgroep, met name starters en doorstromers.

Via platformen zoals Tiktok, Instagram en Facebook is dit een doelgroep die makkelijk te bereiken is.


Voordelen van aanbodvideo's zijn:

  • Groot bereik
  • Online zichtbaarheid
  • Visuele weergave
  • Makkelijk te delen

Wat andere makelaars zeggen

Geert van Wattum afbeelding

Geert van Wattum

Van Wattum Makelaars
Colors bar

Een aantal jaren terug zijn wij gestart met de samenwerking met eztat. We merkten dat we ondersteuning nodig hadden op het gebied van social media en daar zelf de expertise niet voor hadden. De berichten die we maandelijks ontvangen om te plaatsen op onze socials worden goed ontvangen door onze volgers. Ze zien er professioneel uit en behandelen de zaken die actueel zijn. Ook is het contact fijn met de medewerkers. Onze website is door eztat gebouwd en wordt door hun beheerd. Zeer tevreden. Kortom wat ons betreft gaat onze samenwerking nog een tijdje door.

Halbe Boersma Varwijk en Sibma eztat

Halbe Boersma

Varwijk & Sibma
Colors bar

Wij zijn erg blij met de dienstverlening van eztat. Ze nemen ons veel werk uit handen. Eerste contact met Robbie, daarna is Antsje onze contactpersoon geworden. Fijn om een vast contactpersoon te hebben, ook met verstand van zaken. Dat is ook het grote voordeel van eztat; ze hebben verstand van marketing en ook van onze dienstverlening. Vaak is het één van beiden. Dit is voor ons ideaal! Daarbij zijn ze ook proactief, ze komen ook zelf met initiatieven en/of aanbevelingen.

Mark Jongewaard eztat

Mark Heemskerk

Jongewaard Heemskerk
Colors bar

Eztat is actief, denkt mee en reageert snel op vragen.

NAMACO Web P test85

Klaas Wilting

NAMACO Groningen
Colors bar

Fijne samenwerking, reageren snel en kundig!

Em D

Emile Dijkstra

CLIQ makelaars
Colors bar

Zeer tevreden met de dienstverlening. Luisteren goed naar onze wensen en denken mee.

Personeelsfoto Sven Smit en Heinen

Sven Heinen

Smit & Heinen
Colors bar

De dienstverlening van eztat is erg fijn tijdens de drukke periodes in de makelaardij. Wij hoeven zelf niet te denken aan onze website, content voor social media en campagnes. Als ik bepaalde wensen doorgeef, wordt dit vrijwel gelijk uitgevoerd. Ik kan mijn eigen ideeën bij ze kwijt, maar eztat komt ook met eigen initiatieven. Dit zorgt voor een prettige samenwerking. Al met al, ben ik erg tevreden over eztat.

Peter

Peter Wolff

Huizing Totaal Advies
Colors bar

De samenwerking met eztat is zeer prettig. We hebben korte lijnen met Antsje, waardoor wensen en vragen direct worden behandeld. Op het gebied van sociale media ontbreekt het ons aan kennis en tijd om dat goed in te richten. Met de dienstverlening van eztat is de kwaliteit en continuïteit gewaarborgd. Wat als zeer prettig wordt ervaren is dat eztat zelf met voorstellen komt om ons bedrijf op sociale media te promoten. Fijne club om mee samen te werken en daardoor zeker aan te bevelen.

Laura

Laura Postma

Postma Makelaars
Colors bar

Wij zijn zeer positief over eztat. Bij eztat krijg je een all-in package wat andere marketing kantoren niet kunnen bieden. De social media posts kunnen wij zelf maar de rest geven wij volledig uit handen aan eztat. En met succes! De actuele onderwerpen worden opgepakt en verwerkt in een strategie. Ieder zijn vak! Wij houden meer tijd over om te makelen en eztat ontzorgt ons in de marketing.

Annet Web WA Westerbork

Annet Krikken

Woonaccent Westerbork
Colors bar

Maandelijks is er overleg en worden de resultaten besproken van de (lopende) acties en campagnes. Eztat ontzorgt ons in de online marketing en ook op offline gebied hebben ze de nodige ervaring. Antsje is adequaat, denkt goed mee en zet de ideeën om in plannen. De communicatie en samenwerking wordt dan ook als prettig ervaren.

Suzanne Sannen 2022

Suzanne Sannen

Sannen Adviseurs
Colors bar

Sinds wij gebruik maken van de diensten van eztat is ons sociale netwerk enorm gegroeid. Er wordt constant ingespeeld op de actuele onderwerpen in de markt. Als er vragen zijn, wordt dit direct opgepakt. De communicatie loopt altijd snel, soepel en fijn. Elke maand is er een overleg om de resultaten van de besproken acties, campagnes en doelen op de website te bekijken, hierdoor heb je een goed beeld van wat er uitgevoerd wordt en hoe dit 'scoort'. Je merkt dat je te maken hebt met een bedrijf die de juiste kennis heeft, een aanrader!

Frans Web

Frans van den Heuvel

Van den Heuvel Makelaars
Colors bar

We hebben goede ervaringen met eztat. We worden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en ze denken mee om nog beter in beeld te komen. We zijn erg tevreden.

Luuk Klamer Lucas Klamer Makelaardij

Luuk Klamer

Lucas Klamer Makelaardij
Colors bar

Eztat is een goed marketingbureau dat prima werk levert bij de marketing van makelaardij Lucas Klamer. Ze hebben korte communicatielijnen en zorgen ervoor dat we volledig ontzorgd worden. Met hun expertise en creativiteit hebben ze onze marketing naar een hoger niveau getild. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar professionele marketingondersteuning!

Martin

Martin Wiersma

Woonaccent Emmeloord
Colors bar

Betrokken partij die meedenkt en snapt hoe jij het als ondernemer wilt uitvoeren. Brengt eigen goede ideeën in en houdt vinger aan de pols. Voor mij, als altijd maar bezig baasje, erg handig.

©2024 eztat | Versterkt je marktpositie