Resultaatgerichte websites

We helpen makelaars aan een website die klanten en leads oplevert. Jouw onderscheidende website gaat indruk maken op je bezoekers.

  Letter Z
  Smit en Heinen 10 PLUS voorbeeld mobiel eztat

  10PLUS website van eztat

  Als makelaar wil je graag een goede website die klanten en leads oplevert.
  Vind je het lastig om je eigen ideeën te vertalen naar een goede website? Je herkent jezelf vast in een van de volgende punten.

  • Je vindt dat er te weinig aanvragen binnenkomen via je huidige website.
  • Je wilt iets veranderen, maar weet niet waar te beginnen.
  • Je wilt niet te veel tijd en geld kwijt zijn aan het bouwen van een nieuwe website.
  • Je vind je huidige website niet meer van deze tijd en je wilt een snelle, gebruiksvriendelijke website.


  Een website moet jouw doelgroep prikkelen en aansporen om actie te ondernemen. Oftewel, je wilt een conversiegerichte website die laat zien wie jij als makelaar bent.

  Kosten makelaars website

  Openkaart spelen, wel zo makkelijk.
  Dan weet jij precies wat de investering kost. Selecteer gemakkelijk wat voor jou relevant is en we hebben een goede basis voor een eerste kennismaking.
  (Je hoeft niet direct af te rekenen!)

  En als je je afvraagt waarom we dit zo transparant doen?
  Simpel, als jij een goed makelaarskantoor hebt, kunnen wij garanderen dat deze investering jou veel gaat opleveren.

  Product
  Eenmalig
  Per maand
  € 3.000,-
  € 175,-
  Totaal (Exclusief BTW)
  Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

  Offerte opvragen

  Door op versturen te klikken geef ik eztat toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze Privacy statement is hierop van toepassing

  Yvonne Robbie content vierkant eztat Letter Z

  Website laten bouwen

  Kies je voor maatwerk of volstaat een goed template?
  Eztat is een online marketingbureau dat bouwt aan jouw marktpositie. Door onze ervaring weten we wat er nodig is voor een goede website.


  De experts van eztat zorgen ervoor dat jouw website geen geld kost, maar oplevert.
  Er zijn talloze mogelijkheden om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Op basis van onze 30 jaar ervaring in de makelaardij en input van onze klanten hebben wij een website gerealiseerd voor makelaars die meer uit hun online marketing willen halen.


  Op basis van 10 pluspunten ontdek je wat onze lead genererende website voor jou kan betekenen.
  Via een vrijblijvende call kunnen we alles afstemmen en krijg jij gratis een adviesrapport over jouw huidige website.


  Benieuwd naar de waarde van jouw website?

  Vraag een gratis waardebepaling aan van jouw website. Gratis rapport van 20 kantjes met analyse en advies. Binnen 2 werkdagen in jouw mailbox.

  Robbie van der Werf eztat

  Robbie van der Werf

  Makelaars die je voor zijn gegaan met een website van eztat

  Martin

  Martin Wiersma

  Woonaccent Emmeloord
  Colors bar

  Betrokken partij die meedenkt en snapt hoe jij het als ondernemer wilt uitvoeren. Brengt eigen goede ideeën in en houdt vinger aan de pols. Voor mij, als altijd maar bezig baasje, erg handig.

  Frans Web

  Frans van den Heuvel

  Van den Heuvel Makelaars
  Colors bar

  We hebben goede ervaringen met eztat. We worden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en ze denken mee om nog beter in beeld te komen. We zijn erg tevreden.

  Suzanne Sannen 2022

  Suzanne Sannen

  Sannen Adviseurs
  Colors bar

  Sinds wij gebruik maken van de diensten van eztat is ons sociale netwerk enorm gegroeid. Er wordt constant ingespeeld op de actuele onderwerpen in de markt. Als er vragen zijn, wordt dit direct opgepakt. De communicatie loopt altijd snel, soepel en fijn. Elke maand is er een overleg om de resultaten van de besproken acties, campagnes en doelen op de website te bekijken, hierdoor heb je een goed beeld van wat er uitgevoerd wordt en hoe dit 'scoort'. Je merkt dat je te maken hebt met een bedrijf die de juiste kennis heeft, een aanrader!

  Annet Web WA Westerbork

  Annet Krikken

  Woonaccent Westerbork
  Colors bar

  Maandelijks is er overleg en worden de resultaten besproken van de (lopende) acties en campagnes. Eztat ontzorgt ons in de online marketing en ook op offline gebied hebben ze de nodige ervaring. Antsje is adequaat, denkt goed mee en zet de ideeën om in plannen. De communicatie en samenwerking wordt dan ook als prettig ervaren.

  Laura

  Laura Postma

  Postma Makelaars
  Colors bar

  Wij zijn zeer positief over eztat. Bij eztat krijg je een all-in package wat andere marketing kantoren niet kunnen bieden. De social media posts kunnen wij zelf maar de rest geven wij volledig uit handen aan eztat. En met succes! De actuele onderwerpen worden opgepakt en verwerkt in een strategie. Ieder zijn vak! Wij houden meer tijd over om te makelen en eztat ontzorgt ons in de marketing.

  Peter

  Peter Wolff

  Huizing Totaal Advies
  Colors bar

  De samenwerking met eztat is zeer prettig. We hebben korte lijnen met Antsje, waardoor wensen en vragen direct worden behandeld. Op het gebied van sociale media ontbreekt het ons aan kennis en tijd om dat goed in te richten. Met de dienstverlening van eztat is de kwaliteit en continuïteit gewaarborgd. Wat als zeer prettig wordt ervaren is dat eztat zelf met voorstellen komt om ons bedrijf op sociale media te promoten. Fijne club om mee samen te werken en daardoor zeker aan te bevelen.

  Personeelsfoto Sven Smit en Heinen

  Sven Heinen

  Smit & Heinen
  Colors bar

  De dienstverlening van eztat is erg fijn tijdens de drukke periodes in de makelaardij. Wij hoeven zelf niet te denken aan onze website, content voor social media en campagnes. Als ik bepaalde wensen doorgeef, wordt dit vrijwel gelijk uitgevoerd. Ik kan mijn eigen ideeën bij ze kwijt, maar eztat komt ook met eigen initiatieven. Dit zorgt voor een prettige samenwerking. Al met al, ben ik erg tevreden over eztat.

  Em D

  Emile Dijkstra

  CLIQ makelaars
  Colors bar

  Zeer tevreden met de dienstverlening. Luisteren goed naar onze wensen en denken mee.

  NAMACO Web P test85

  Klaas Wilting

  NAMACO Groningen
  Colors bar

  Fijne samenwerking, reageren snel en kundig!

  Halbe Boersma Varwijk en Sibma eztat

  Halbe Boersma

  Varwijk & Sibma
  Colors bar

  Wij zijn erg blij met de dienstverlening van eztat. Ze nemen ons veel werk uit handen. Eerste contact met Robbie, daarna is Antsje onze contactpersoon geworden. Fijn om een vast contactpersoon te hebben, ook met verstand van zaken. Dat is ook het grote voordeel van eztat; ze hebben verstand van marketing en ook van onze dienstverlening. Vaak is het één van beiden. Dit is voor ons ideaal! Daarbij zijn ze ook proactief, ze komen ook zelf met initiatieven en/of aanbevelingen.

  Mark Jongewaard eztat

  Mark Heemskerk

  Jongewaard Heemskerk
  Colors bar

  Eztat is actief, denkt mee en reageert snel op vragen.

  Gratis de waarde bepalen van jouw website?

  Door op versturen te drukken geef ik eztat toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing

  ©2024 Eztat B.V. | Versterkt je marktpositie