Social media voor makelaars

Altijd online actief zijn?

Dat kan! Zelfs zonder dat jij hier tijd in hoeft te steken. Dat doen wij namelijk allemaal voor jou. Aan het einde van de maand ontvang je een volledige contentkalender voor de volgende maand. Hierin staan alle teksten én afbeeldingen in eigen huisstijl. Het enige wat je hoeft te doen is alles in te plannen. Heb je hier geen tijd voor? Dan doen wij het voor je.

Letter Z
Roos content verticaal eztat

Actuele content

Wij houden het nieuws over de woningmarkt goed in de gaten, waardoor wij altijd actuele content aanleveren. Benieuwd wat voor soort content wij maken? Onderstaande punten komen elke maand voor in de contentkalender:

  • Posts over jouw diensten
  • Veelgestelde vragen
  • Reviews
  • Inhakers
  • Woningnieuws
  • Makelaarsfeitjes
  • Blogs

Hoe werkt een contentkalender?

Elke maand ontvang je een contentkalender. Deze krijg je in de laatste week van de maand. Hier staat alle content in voor de volgende maand. Daarbij ontvang je afbeeldingen in je eigen huisstijl. Deze content kan je van tevoren inplannen via Meta Business suite. Staat alles ingepland? Super! Dan hoef je je de hele maand niet druk te maken over jouw socials.

Letter Z
Yvonne Roos Header diensten eztat

Woningpromotie doormiddel van social media

Doen! Als je een woning op jouw social media accounts plaatst, is de kans groot dat veel meer mensen deze woning zien dan wanneer je hem alleen op jouw website plaatst. De verkoper kan de post bijvoorbeeld delen, waardoor niet alleen jouw volgers, maar ook de volgers van jouw verkoper de woning te zien krijgen.


Social media Ads inzetten voor nog meer bereik


Wil je dat jouw woningpost nog meer mensen bereikt? Dan kun je de post promoten via Facebook en Instagram. Tegen een klein bedrag, vergroot je het bereik enorm én vergroot je de kans dat potentiële kopers op jouw advertentie klikken. Zo heb je voor 2 euro per dag, in 2 weken al ongeveer 400 klikken op de advertentie. Dit is dus 400 keer vaker een kans op verkoop.

Heb je vragen over de contentkalender of social media ads?

Roos Meijer eztat

Roos Meijer

Ontvang elke maand onze contentkalender

Door op versturen te klikken geef ik eztat toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing

Aanbodvideo's voor makelaars

Ook interessant: Aanbodvideo’s
Hoewel we ons allemaal bewust zijn van de toenemende vergrijzing in Nederland, is het ook interessant om op de jongere doelgroep te richten, met name starters en doorstromers.


Social Media is niet meer weg te denken
De jongere generatie is nog nooit zo makkelijk bereikbaar geweest, zij zijn voortdurend actief op platformen zoals Tiktok, Instagram en Facebook.


Perfect inspelen op deze specifieke doelgroep!
Aanbodvideo’s bieden makelaars kansen om meer gebruik te maken van deze platformen én om zo de jongere doelgroep te bereiken.

©2024 eztat | Versterkt je marktpositie