Antsje Yvonne Robbie en Hjalmar eztat nl Letter Z

Bespaar kostbare tijd en maximaliseer je efficiëntie met e-mailmarketing!

Verspil geen tijd aan onnodige handmatige taken
Met geautomatiseerde e-mailmarketing hoef jij of je binnendienst nooit meer kostbare tijd te verspillen aan saaie handmatige taken. Krachtige automatiseringstools zorgen ervoor dat herinneringen, reviewverzoeken en waardevolle informatie moeiteloos en op het juiste moment naar je klanten gaan.


Het resultaat?
Je bespaart tijd, verhoogt de klantwaarde en stimuleert conversies. Concreet - en dit is voor jou misschien wel het belangrijkste om te lezen - : e-mailautomation levert jou tijd én geld op. Bovendien kunnen we deze automatiseringen binnen enkele dagen voor je opzetten, zodat je snel kunt profiteren. Laat ons je helpen om je marketinginspanningen te stroomlijnen en je bedrijf te laten groeien met de kracht van e-mailmarketing automatisering!

USP icon

Hou tijd over voor leuk werk

USP icon

Verhoog zonder moeite klantwaarde

USP icon

Blijf je concurrentie een stap voor

Letter Z
Robbie en Roos eztat nl

Wil jij ook binnen één week knallen met e-mailautomation?

JA!
Natuurlijk wil je dat! Net als 10-tallen makelaars die je al voor zijn gegaan. Want zij weten dat het leveren van relevante informatie aan je doelgroep de klantwaarde verhoogt en conversies stimuleert. En jij weet dat nu ook. Maak gebruik van deze kennis en laat e-mailautomation ook direct voor jouw kantoor werken.


Marktgerichte funnels die werken
Met onze effectieve funnels zetten wij een automatisering voor jou op die werkt. We hebben specifieke, marktgerichte funnels die we personaliseren voor jouw kantoor.


Laat het inrichten maar aan ons over
Een gebrek aan tijd, is misschien wel het meest gehoorde argument wat we dagelijks van onze makelaars horen. Laat e-mailmarketing automation nu de perfecte stap zijn om meer tijd te creëren. Wij richten de automation compleet voor je in, dus geen tijd is geen reden meer. Wil je binnen één week de voordelen van e-mailautomatisering ervaren? Neem dan nu contact met ons op!

Direct starten met e-mailautomation voor makelaars?

Antsje Reinstra Visser eztat

Antsje Visser

Ontdek hoe e-mailmarketing jouw makelaarskantoor gaat versterken

Door op versturen te klikken geef ik eztat toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing

©2024 Eztat B.V. | Versterkt je marktpositie