Online marketing voor makelaars

Start met online succes boeken

Search Engine Advertising

Colors bar

Elke makelaar wil met zijn website worden gevonden in Google, echter zijn er soms meerdere makelaarskantoren in hetzelfde werkgebied die hun tijd en geld hierop inzetten. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat je tactische keuzes maakt en weet hoe je de juiste doelgroep naar je site leidt, zonder dat het teveel budget kost.

E-mailmarketing

Colors bar

Verspil geen tijd aan onnodige handmatige taken. Met geautomatiseerde e-mailmarketing hoef jij of je binnendienst nooit meer kostbare tijd te verspillen aan saaie handmatige taken. Krachtige automatiseringstools zorgen ervoor dat herinneringen, reviewverzoeken en waardevolle informatie moeiteloos en op het juiste moment naar je klanten gaan.

Social media

Colors bar

Wij houden het nieuws over de woningmarkt goed in de gaten, waardoor wij altijd actuele content aanleveren. Benieuwd wat voor soort content wij maken? Klik dan snel verder. Onze Social expert Roos vertelt je er graag meer over!

Search Engine Optimization

Colors bar

Organisch gevonden worden in Google, wat houdt dat precies in? Hoe word jij gevonden in Google? Sta je al op 1 op de term makelaar + plaats? Zo niet, klik dan gerust verder.

Linkbuilding voor makelaars

Colors bar

Een slimme manier om meer bezoekers te trekken naar je website is door te starten met linkbuilding. Goede linkbuilding verhoogt de waarde van jouw makelaarswebsite en daarmee de kansen om goed te scoren in Google!

Bart met potlood en boekje 1 Letter Z

Boek online succes

Nieuwe klanten nodig?
Wij zorgen voor meer vindbaarheid en aanvragen online, zodat jij kunt blijven makelen.
Online zichtbaarheid en vindbaar zijn wordt steeds belangrijker, zodat jij ook online een sterke marktpositie pakt.


Verbeter door ons jouw online positie.
Is jouw merk online vindbaar? Is je website wel mobile-first ontwikkeld?
Hoe verleid jij de bezoeker van jouw online kanalen tot het overgaan tot actie?


Begin liever eerder dan later
Online Marketing heeft tijd nodig om te groeien. Mensen moeten wennen aan een - voor hen - nieuw merk of nieuwe dienst.
Eztat helpt jou met het optimaal inrichten van de juiste online kanalen.

USP icon

Genereer websitebezoekers, leads en conversies

USP icon

Geeft een boost aan naamsbekendheid én merkvoorkeur

USP icon

30+ jaar ervaring in de makelaardij

Letter Z
Hjalmar Robbie content eztat

Marketing voor makelaars

Online marketing valt of staat op basis van een online marketing strategie. Op basis hiervan voer je alle online marketingactiviteiten uit.
Zo kijken wij onder andere samen met jou naar de doelgroepen, kernboodschap, KPI’s en de in te zetten kanalen.


Naast bovenstaande online marketing diensten, is onze website de basis van dit alles.
Dit is het marketingkanaal waarop de actie van de gebruiker plaatsvindt, zoals het invullen van een formulier voor een verkoopgesprek.

Wil je antwoord op de volgende vragen?

Hoe zet ik mijn social media optimaal in? Hoe genereer ik ook online meer leads? Ik weet dat ik iets met SEO/SEA moet doen, maar hoe pak ik dit aan? Hoe kom ik in de hoogste zoekresultaten in Google?

Yvonne Klijn Buivenga eztat

Yvonne Klijn

Antsje Reinstra Visser eztat

Antsje Visser

Makelaars die je voor zijn gegaan met online marketing van eztat

Laura

Laura Postma

Postma Makelaars
Colors bar

Wij zijn zeer positief over eztat. Bij eztat krijg je een all-in package wat andere marketing kantoren niet kunnen bieden. De social media posts kunnen wij zelf maar de rest geven wij volledig uit handen aan eztat. En met succes! De actuele onderwerpen worden opgepakt en verwerkt in een strategie. Ieder zijn vak! Wij houden meer tijd over om te makelen en eztat ontzorgt ons in de marketing.

Martin

Martin Wiersma

Woonaccent Emmeloord
Colors bar

Betrokken partij die meedenkt en snapt hoe jij het als ondernemer wilt uitvoeren. Brengt eigen goede ideeën in en houdt vinger aan de pols. Voor mij, als altijd maar bezig baasje, erg handig.

Annet Web WA Westerbork

Annet Krikken

Woonaccent Westerbork
Colors bar

Maandelijks is er overleg en worden de resultaten besproken van de (lopende) acties en campagnes. Eztat ontzorgt ons in de online marketing en ook op offline gebied hebben ze de nodige ervaring. Antsje is adequaat, denkt goed mee en zet de ideeën om in plannen. De communicatie en samenwerking wordt dan ook als prettig ervaren.

Personeelsfoto Sven Smit en Heinen

Sven Heinen

Smit & Heinen
Colors bar

De dienstverlening van eztat is erg fijn tijdens de drukke periodes in de makelaardij. Wij hoeven zelf niet te denken aan onze website, content voor social media en campagnes. Als ik bepaalde wensen doorgeef, wordt dit vrijwel gelijk uitgevoerd. Ik kan mijn eigen ideeën bij ze kwijt, maar eztat komt ook met eigen initiatieven. Dit zorgt voor een prettige samenwerking. Al met al, ben ik erg tevreden over eztat.

Luuk Klamer Lucas Klamer Makelaardij

Luuk Klamer

Lucas Klamer Makelaardij
Colors bar

Eztat is een goed marketingbureau dat prima werk levert bij de marketing van makelaardij Lucas Klamer. Ze hebben korte communicatielijnen en zorgen ervoor dat we volledig ontzorgd worden. Met hun expertise en creativiteit hebben ze onze marketing naar een hoger niveau getild. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar professionele marketingondersteuning!

Em D

Emile Dijkstra

CLIQ makelaars
Colors bar

Zeer tevreden met de dienstverlening. Luisteren goed naar onze wensen en denken mee.

Geert van Wattum afbeelding

Geert van Wattum

Van Wattum Makelaars
Colors bar

Een aantal jaren terug zijn wij gestart met de samenwerking met eztat. We merkten dat we ondersteuning nodig hadden op het gebied van social media en daar zelf de expertise niet voor hadden. De berichten die we maandelijks ontvangen om te plaatsen op onze socials worden goed ontvangen door onze volgers. Ze zien er professioneel uit en behandelen de zaken die actueel zijn. Ook is het contact fijn met de medewerkers. Onze website is door eztat gebouwd en wordt door hun beheerd. Zeer tevreden. Kortom wat ons betreft gaat onze samenwerking nog een tijdje door.

Gratis sparren over jouw marketing?

Door op versturen te drukken geef ik eztat toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing

©2024 Eztat B.V. | Versterkt je marktpositie