Partners in de makelaardij

MTMO

Goede reviews zorgen voor vertrouwen. Bij MTMO wordt er voor gezorgd dat jouw makelaarskantoor zoveel mogelijk kwalitatieve beoordeling ontvangt.

Mtmo logo Letter Z

Reviewsoftware voor makelaars

Als makelaar weet je dat klanten hun kostbare bezit niet zomaar bij iemand in de verkoop zetten. Vertrouwen speelt een grote rol in de makelaardij. Goede reviews zorgen voor dit nodige vertrouwen.

Meer dan funda
Elke kans om je als makelaar te onderscheiden van de concurrent wordt benut en om je reputatie te versterken.

Nieuwe klanten bereiken
Tijdens het verkoop en aankoop traject zijn er veel momenten waarbij klantreviews in de spotlight kunnen worden gezet. Bij MTMO wordt er voor gezorgd dat de reviews van alle platformen op 1 plek komen, ze worden geïndexeerd door Google en ook nog een makkelijk te delen zijn op Social Media.

USP icon

Alles op 1 plek

Combineer al je reviews op 1 plek

USP icon

Meer reviews

Meer reviews ontvangen voor jouw makelaardij

USP icon

Meer aandacht en business

Meer reviews zorgen voor meer vertrouwen

Vraag meer informatie aan

Door op versturen te klikken geef ik eztat toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing

Meer weten over MTMO?

Wil je graag meer weten over de oplossingen die eztat samen met MTMO voor jouw kan bedenken om te zorgen voor nog meer positieve reviews? Neem contact met ons op

Hjalmar Bruggeman eztat

Hjalmar Bruggeman

Robbie van der Werf eztat

Robbie van der Werf

Relevante diensten

E-mailmarketing

Colors bar

Verspil geen tijd aan onnodige handmatige taken. Met geautomatiseerde e-mailmarketing hoef jij of je binnendienst nooit meer kostbare tijd te verspillen aan saaie handmatige taken. Krachtige automatiseringstools zorgen ervoor dat herinneringen, reviewverzoeken en waardevolle informatie moeiteloos en op het juiste moment naar je klanten gaan.

Strategie

Colors bar

Samen jouw route uitstippelen en de juiste koers bepalen? Dat begint bij een ijzersterke strategie. De weg naar online succes kun je alleen inslaan met behulp van een goede, doordachte marketingstrategie. Het is de stip aan de horizon die bepaalt hoe jij als makelaar jouw diensten gaat vermarkten door het inzetten van online marketing.

Online marketing

Colors bar

Wil jij meer uit je online marketing halen? Ook online wil je dat je makelaardij staat als een huis. Wij zorgen ervoor dat je online zichtbaar en vindbaar bent, zodat jij ook online een sterke marktpositie pakt. Ontdek hoe wij optreden als jouw (onzichtbare) marketing collega.

©2024 eztat | Versterkt je marktpositie