Partners in de makelaardij

DatHuis

We kennen allemaal de waarde-indicatie tool van DatHuis, maar wat maakt onze samenwerking nou zo speciaal?

Dat Huis x eztat visual offorte staand 2

Marketing automation

Marketing automation
"DatHuis is een online marketing platform om leads te genereren en te converteren naar opdrachten. Ons platform bevat ook veel slimme producten om meer uit bestaande klanten te halen. Dit doen wij o.a. met krachtige marketing automation. Dankzij de juiste boodschap op het ideale moment, converteert elke lead naar een klant!"


Leadgeneratie
Het online platform van DatHuis biedt diverse producten om potentiële klanten (leads) te genereren. De ideale boodschap, in jouw tone-of-voice is wat we bij eztat kunnen doorvoeren. Dat weten wij immers al!


DatHuis de techniek, eztat jouw content!
Dat is de kracht van onze samenwerking.

USP icon

Blijf top-of-mind

USP icon

Identificeer klantinteresses

USP icon

Geautomatiseerde follow-up

Vraag meer informatie aan

Door op versturen te drukken geef ik eztat toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing

Meer weten over marketing automation?

Voor je het weet heb jij geautomatiseerd jouw leads benaderd met content die bij jou past!

Antsje Reinstra Visser eztat

Antsje Visser

Yvonne Klijn Buivenga eztat

Yvonne Klijn

Relevante diensten

E-mailmarketing

Colors bar

Verspil geen tijd aan onnodige handmatige taken. Met geautomatiseerde e-mailmarketing hoef jij of je binnendienst nooit meer kostbare tijd te verspillen aan saaie handmatige taken. Krachtige automatiseringstools zorgen ervoor dat herinneringen, reviewverzoeken en waardevolle informatie moeiteloos en op het juiste moment naar je klanten gaan.

Strategie

Colors bar

Samen jouw route uitstippelen en de juiste koers bepalen? Dat begint bij een ijzersterke strategie. De weg naar online succes kun je alleen inslaan met behulp van een goede, doordachte marketingstrategie. Het is de stip aan de horizon die bepaalt hoe jij als makelaar jouw diensten gaat vermarkten door het inzetten van online marketing.

Online marketing

Colors bar

Wil jij meer uit je online marketing halen? Ook online wil je dat je makelaardij staat als een huis. Wij zorgen ervoor dat je online zichtbaar en vindbaar bent, zodat jij ook online een sterke marktpositie pakt. Ontdek hoe wij optreden als jouw (onzichtbare) marketing collega.

©2024 eztat | Versterkt je marktpositie