Partners in de makelaardij

Travyk

Ben jij als makelaar op zoek naar de ideale partner om jouw Bing Ads te beheren en aan doeltreffende linkbuilding te doen? Dat doen wij, samen met Travyk!

Travyk

SEO en SEA specialisten

Duurzame online marketing
"Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen. Wij hebben de drive om succesvolle campagnes neer te zetten voor jou. Jij bepaalt de route, wij helpen je bij de afslag. Een relatie opbouwen vinden wij minstens zo belangrijk, eerst de relatie en dan de prestatie! We doen daarnaast ook graag iets terug voor mens en milieu."

Linkbuilding Specialist:
Verhoog de autoriteit van jouw website met onze linkbuilding-experts. Laat ons zorgen voor relevante backlinks, waardoor jouw website beter gaat ranken in zoekmachines zoals Google en Bing.  USP icon

  Marketing in begrijpelijke taal

  USP icon

  Jouw externe collega

  USP icon

  Binnen no time reactie

  Vraag meer informatie aan

  Door op versturen te drukken geef ik eztat toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing

  Meer weten over Linkbuilding of Bing Ads?

  Neem contact met ons op en samen met Travyk maken wij er een feestje van!

  Robbie van der Werf eztat

  Robbie van der Werf

  Antsje Reinstra Visser eztat

  Antsje Visser

  Relevante diensten

  Bing Ads voor makelaars

  Colors bar

  Met de toename van de vergrijzing wordt de oudere generatie steeds belangrijker. Bing Ads is de manier om deze doelgroep te bereiken. Waarom? Lees dan verder.

  Linkbuilding voor makelaars

  Colors bar

  Slimme linkbuilding is cruciaal voor makelaars om online zichtbaarheid en zoekmachinepositie te versterken. Kwalitatieve lokale backlinks bouwen niet alleen lokale autoriteit op, maar vergroten ook websiteverkeer en merkbekendheid. Versterk jouw positie als vastgoedautoriteit en verhoog conversieratio's. Ontdek de kracht van linkbuilding voor jouw makelaarspraktijk.

  Website

  Colors bar

  Een website die geen geld kost, maar geld oplevert. Met onze website die speciaal ontwikkeld is voor makelaars maak jij indruk op jouw (potentiële) klanten. Een website is jouw online visitekaartje. We maken deze dan ook onderscheidend, richten hem SEO-technisch sterk in en bouwen samen aan jouw merkbekendheid.

  ©2024 eztat | Versterkt je marktpositie