Partners in de makelaardij

WeFabric

Ontdek hoe Wefabric, onze strategische partner, jouw makelaarswebsite naar nieuwe hoogten tilt met dynamische huizenfeeds en 10PLUS websites. Lees verder voor een boost in online aanwezigheid.

Wefabric

Effectieve en onderscheidende makelaarswebsites

Resultaatgerichte websites die indruk maken
Wefabric creëert websites die indruk maken, waardoor makelaars meer klanten en leads genereren. Een onderscheidende online aanwezigheid is cruciaal, en Wefabric weet precies hoe dat te bereiken.


10PLUS websites voor conversie en identiteit
Wefabric's 10PLUS websites, in samenwerking met eztat, bieden maatwerkoplossingen en effectieve templates voor een snel ontwikkelde website die identiteit weerspiegelt en conversies stimuleert.


Dynamische Huizenfeeds en geautomatiseerd adverteren
Wefabric's dynamische huizenfeeds, geïntegreerd met eztat, maken geautomatiseerd adverteren mogelijk. Via Google Ads wordt jouw vastgoedaanbod snel en kosteneffectief gepromoot, waardoor zichtbaarheid en branding toenemen.  USP icon

  Resultaatgericht Ontwerp

  USP icon

  10PLUS Websites voor Conversie

  USP icon

  Geavanceerde Huizenfeeds & Adverteren

  Vraag meer informatie aan

  Door op versturen te drukken geef ik eztat toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing

  Meer weten over WeFabric?

  Meer weten over Wefabric's innovatieve oplossingen? Benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jouw online aanwezigheid kunnen versterken!

  Robbie van der Werf eztat

  Robbie van der Werf

  Hjalmar Bruggeman eztat

  Hjalmar Bruggeman

  Relevante diensten

  Website

  Colors bar

  Een website die geen geld kost, maar geld oplevert. Met onze website die speciaal ontwikkeld is voor makelaars maak jij indruk op jouw (potentiële) klanten. Een website is jouw online visitekaartje. We maken deze dan ook onderscheidend, richten ‘m SEO-technisch sterk in en bouwen samen aan jouw merkbekendheid.

  Strategie

  Colors bar

  Samen jouw route uitstippelen en de juiste koers bepalen? Dat begint bij een ijzersterke strategie. De weg naar online succes kun je alleen inslaan met behulp van een goede, doordachte marketingstrategie. Het is de stip aan de horizon die bepaalt hoe jij als makelaar jouw diensten gaat vermarkten door het inzetten van online marketing.

  E-mailmarketing

  Colors bar

  Verspil geen tijd aan onnodige handmatige taken. Met geautomatiseerde e-mailmarketing hoef jij of je binnendienst nooit meer kostbare tijd te verspillen aan saaie handmatige taken. Krachtige automatiseringstools zorgen ervoor dat herinneringen, reviewverzoeken en waardevolle informatie moeiteloos en op het juiste moment naar je klanten gaan.

  ©2024 Eztat B.V. | Versterkt je marktpositie