Diensten van eztat

Ondersteuning voor makelaars

Met de tools & ondersteuning van eztat ga jij als makelaar het verschil maken. Vanuit de huidige marktpositie van jouw makelaarskantoor stellen we de dienstverlening op maat samen. Hoeveel ondersteuning wil jij en welke tools gaan we inzetten om jouw doelen te bereiken.

Strategie

Wie is je klant, wat wil jij als makelaarskantoor bereiken, wat is jouw belofte aan de markt en waarom moet een potentiële klant jou uitnodigen? Ons doel: alle lichten op groen zetten met als direct resultaat leads & omzet.

Website

Levert jouw website (voldoende) leads op? Grote kans dat hier nog volop kansen voor jou liggen. Een goede website voor een makelaar is belangrijker dan ooit. Maar wat is een goede website? En hoe maak je gebruik van de online kansen & mogelijkheden? 

Online marketing

De meeste makelaars weten nu wel dat online marketing onmisbaar is voor een sterke marktpositie. Hoe zorg jij ervoor dat jouw makelaarskantoor wordt gevonden? Gebruik jij jouw sociale kanalen als verkoopkanalen?

Sales

Onze sales tool kit gaat nog een stapje verder. Zo kunnen we met geautomatiseerde marketingflows leads en prospects aan jouw merk verbinden. Zetten we call tracking in? Dan zien we precies via welke campagne jouw nieuwe klant is binnen gekomen. 

Robbie van der Werf

Wil je weten of jij en eztat een goede match zijn? Laten wij dan gewoon eens afspreken! Ik vertel je in een online call alles wat je moet weten.

Wij zijn een goede match als je:

  • Een website wilt die leads oplevert
  • Op zoek bent naar onderscheidend vermogen
  • Ondersteuning wilt op strategisch en ondernemersniveau
  • Te weinig tijd en kennis hebt voor optimale (online) marketing
  • Gebruik wilt maken van lead genererende marketingacties die aansluiten op de woningmarkt