Marketingtools voor makelaars

Website

Colors bar

Een website die geen geld kost, maar geld oplevert. Met onze website die speciaal ontwikkeld is voor makelaars maak jij indruk op jouw (potentiële) klanten. Een website is jouw online visitekaartje. We maken deze dan ook onderscheidend, richten ‘m SEO-technisch sterk in en bouwen samen aan jouw merkbekendheid.

Strategie

Colors bar

Samen jouw route uitstippelen en de juiste koers bepalen? Dat begint bij een ijzersterke strategie. De weg naar online succes kun je alleen inslaan met behulp van een goede, doordachte marketingstrategie. Het is de stip aan de horizon die bepaalt hoe jij als makelaar jouw diensten gaat vermarkten door het inzetten van online marketing.

Online marketing

Colors bar

Wil jij meer uit je online marketing halen? Ook online wil je dat je makelaardij staat als een huis. Wij zorgen ervoor dat je online zichtbaar en vindbaar bent, zodat jij ook online een sterke marktpositie pakt. Ontdek hoe wij optreden als jouw (onzichtbare) marketing collega.

Search Engine Advertising

Colors bar

Elke makelaar wil met zijn website worden gevonden in Google, echter zijn er soms meerdere makelaarskantoren in hetzelfde werkgebied die hun tijd en geld hierop inzetten. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat je tactische keuzes maakt en weet hoe je de juiste doelgroep naar je site leidt, zonder dat het teveel budget kost.

E-mailmarketing

Colors bar

Verspil geen tijd aan onnodige handmatige taken. Met geautomatiseerde e-mailmarketing hoef jij of je binnendienst nooit meer kostbare tijd te verspillen aan saaie handmatige taken. Krachtige automatiseringstools zorgen ervoor dat herinneringen, reviewverzoeken en waardevolle informatie moeiteloos en op het juiste moment naar je klanten gaan.

Letter Z
Vindbaarheid scrabble content eztat

Ondersteuning voor makelaars

Met de tools & ondersteuning van eztat ga jij als makelaar het verschil maken. Vanuit de huidige marktpositie van jouw makelaarskantoor stellen we de dienstverlening op maat samen. Hoeveel ondersteuning wil jij en welke tools gaan we inzetten om jouw doelen te bereiken.


Hoe wij te werk gaan voor jou

Wij werken op abonnement basis
Maandelijks gaan wij voor je aan de slag met vooraf bepaald werkzaamheden.


Elke maand rapporteren, adviseren, aanhoren, en door!
Wij vermelden wat er is gebeurt, wat er beter gaat en waar we extra focus op willen leggen. Dit stemmen wij met jou af.


Alles kan in één keer, of elke maand een beetje.
Afhankelijk van jouw behoefte en budget kunnen wij veel doen, of juist een prioriteiten lijst afstemmen en zaken afvinken elke maand.


Waarom online marketing?

De meeste makelaars weten nu wel dat online marketing onmisbaar is voor een sterke marktpositie. Hoe zorg jij ervoor dat jouw makelaarskantoor wordt gevonden? Gebruik jij jouw sociale kanalen als verkoopkanalen?

30+ jaar ervaring in de makelaardij

30+ jaar ervaring in de makelaardij

Al meer dan 30 jaar ondersteunen wij makelaars in heel Nederland.

Jouw marketing-collega

Jouw marketing-collega

Wij zijn jouw marketingspecialist. Omdat we alleskunners zijn is geen vraagstuk ons te gek.

Pro-actief

Pro-actief

Wat jouw vraagstuk ook is: eztat denkt pro-actief met jou mee.

Meer weten over eztat?

Of het nou gaat over een woning die geen kijkers trekt of het genereren van meer verkoop aanvragen. Wij hebben er kaas van gegeten!

Yvonne Klijn Buivenga eztat

Yvonne Klijn

Robbie van der Werf eztat

Robbie van der Werf

©2023 Eztat B.V. | Versterkt je marktpositie