Case: website en marketing voor Woonaccent Makelaars Almere

Letter Z
Website woonaccent Makelaars Almere

Woonaccent Almere kan snel schakelen met de nieuwe website

Opdrachtgever:
Woonaccent Makelaars Almere

Wat doen wij voor ze:
10Plus website
SEO

SEA

SocialMedia

Linkbuilding

Een converterende website!

Woonaccent Makelaars Almere is een gerenommeerd makelaarskantoor dat zich richt op de verkoop en verhuur van woningen in Almere en omgeving. Het kantoor staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en uitgebreide kennis van de lokale markt. Echter, in een competitieve markt is het essentieel om ook online goed zichtbaar en vindbaar te zijn. Hiervoor heeft Woonaccent Makelaars Almere ons ingeschakeld.

Mockup Flyer Je Huis Verkopen

Onze diensten:

Voor Woonaccent Makelaars Almere hebben wij een uitgebreide online marketingstrategie opgezet, bestaande uit de volgende onderdelen:


10Plus website

We hebben een moderne, gebruiksvriendelijke en responsive website ontworpen en ontwikkeld. De website biedt een duidelijk overzicht van de diensten van Woonaccent Makelaars Almere, een zoekfunctie voor beschikbare woningen, en een blogsectie met nuttige informatie voor (potentiële) klanten. De site is geoptimaliseerd voor zowel desktop als mobiele apparaten om de gebruikservaring te maximaliseren.


SEO (Search Engine Optimization)
Om de organische vindbaarheid van de website te verbeteren, hebben we een grondige SEO-analyse uitgevoerd en een strategie geïmplementeerd die zich richt op relevante zoekwoorden en lokale vindbaarheid. Dit omvatte onder andere het optimaliseren van de meta-tags, het verbeteren van de laadsnelheid van de website, en het creëren van kwalitatieve content.


SEA (Search Engine Advertising)
Naast organische zoekoptimalisatie hebben we ook een SEA-campagne opgezet. Met behulp van Google Ads hebben we gerichte advertenties geplaatst om meer verkeer naar de website te leiden en de zichtbaarheid van Woonaccent Makelaars Almere te vergroten. We hebben gebruik gemaakt van verschillende advertentieformaten, zoals tekstadvertenties en display-advertenties, om een breed publiek te bereiken.


Linkbuilding

Om de autoriteit van de website te verhogen, hebben we een linkbuilding-strategie geïmplementeerd. Dit houdt in dat we kwalitatieve backlinks hebben verzameld van relevante en betrouwbare websites. Dit helpt niet alleen om de positie in zoekmachines te verbeteren, maar ook om meer relevante bezoekers naar de website te trekken.

Offline marketing

Naast online, vergeten we uiteraard offline niet! Voor Woonaccent Makelaars Almere hebben we in de loop der jaren verschillende soorten drukwerk mogen realiseren. Hierbij kun je denken aan diverse krantenadvertenties, reclame voor in de raampresentaties op kantoor, het ontwikkelen van een persoonlijke chocoladewikkel reep.

Resultaten

De gecombineerde inzet van deze online marketingstrategieën heeft geleid tot indrukwekkende resultaten voor Woonaccent Makelaars Almere. Enkele hoogtepunten zijn:

  • Toename in websiteverkeer: Het aantal bezoekers op de website is aanzienlijk gestegen. Dit is het resultaat van zowel verbeterde organische zoekresultaten als effectieve SEA-campagnes.
  • Betere zoekmachine Posities: De website van Woonaccent Makelaars Almere verschijnt nu hoger in de zoekresultaten voor relevante zoektermen, wat heeft geleid tot meer organisch verkeer.
  • Verhoogde interactie op Social Media: De social media kanalen van Woonaccent Makelaars Almere laten een duidelijke groei zien in het aantal volgers en de interactie per post.
  • Meer leads: Dankzij de verbeterde zichtbaarheid en de gebruiksvriendelijke website is het aantal leads (potentiële klanten die contact opnemen) toegenomen.

Meer weten?

Nieuwsgierig naar de exacte werking en marketing voor Woonaccent Makelaars Almere?

Robbie van der Werf eztat

Robbie van der Werf

Yvonne Klijn Buivenga eztat

Yvonne Klijn

©2024 eztat | Versterkt je marktpositie