Makelaars website

Heb jij een website voor makelaars nodig? Bekijk dan eens onze 10PLUS website. De 10PLUS website is speciaal gemaakt voor makelaars. Doordat wij 30 jaar ervaring hebben in de makelaardij én online marketing, weten wij precies wat een makelaars website allemaal nodig heeft. Zo heeft onze website een hoog gebruikersgemak, wordt het aanbod prachtig ingeladen en is de site structuur optimaal ingesteld waardoor je zult stijgen in de Google zoekresultaten.

Website voor makelaars stuurman en stuurman Letter Z

Makelaars website laten maken

Is het wel eens tijd voor een nieuwe website? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken een website voor jou die speciaal ontwikkeld is voor makelaars, en je hoeft er helemaal niks voor te doen! Wij richten de volledige website voor jou in. Bovendien zorgen wij ervoor dat jij geen geld verliest aan de website, maar geld verdiend. Dit is natuurlijk pas op langere termijn zichtbaar, maar wij richten onze websites zo in, dat jij er meer conversies uit haalt.

Beste makelaars website

Martin

Martin Wiersma

Woonaccent Emmeloord
Colors bar

Betrokken partij die meedenkt en snapt hoe jij het als ondernemer wilt uitvoeren. Brengt eigen goede ideeën in en houdt vinger aan de pols. Voor mij, als altijd maar bezig baasje, erg handig.

Luuk Klamer Lucas Klamer Makelaardij

Luuk Klamer

Lucas Klamer Makelaardij
Colors bar

Eztat is een goed marketingbureau dat prima werk levert bij de marketing van makelaardij Lucas Klamer. Ze hebben korte communicatielijnen en zorgen ervoor dat we volledig ontzorgd worden. Met hun expertise en creativiteit hebben ze onze marketing naar een hoger niveau getild. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar professionele marketingondersteuning!

Frans Web

Frans van den Heuvel

Van den Heuvel Makelaars
Colors bar

We hebben goede ervaringen met eztat. We worden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en ze denken mee om nog beter in beeld te komen. We zijn erg tevreden.

Personeelsfoto Sven Smit en Heinen

Sven Heinen

Smit & Heinen
Colors bar

De dienstverlening van eztat is erg fijn tijdens de drukke periodes in de makelaardij. Wij hoeven zelf niet te denken aan onze website, content voor social media en campagnes. Als ik bepaalde wensen doorgeef, wordt dit vrijwel gelijk uitgevoerd. Ik kan mijn eigen ideeën bij ze kwijt, maar eztat komt ook met eigen initiatieven. Dit zorgt voor een prettige samenwerking. Al met al, ben ik erg tevreden over eztat.

Suzanne Sannen 2022

Suzanne Sannen

Sannen Adviseurs
Colors bar

Sinds wij gebruik maken van de diensten van eztat is ons sociale netwerk enorm gegroeid. Er wordt constant ingespeeld op de actuele onderwerpen in de markt. Als er vragen zijn, wordt dit direct opgepakt. De communicatie loopt altijd snel, soepel en fijn. Elke maand is er een overleg om de resultaten van de besproken acties, campagnes en doelen op de website te bekijken, hierdoor heb je een goed beeld van wat er uitgevoerd wordt en hoe dit 'scoort'. Je merkt dat je te maken hebt met een bedrijf die de juiste kennis heeft, een aanrader!

Annet Web WA Westerbork

Annet Krikken

Woonaccent Westerbork
Colors bar

Maandelijks is er overleg en worden de resultaten besproken van de (lopende) acties en campagnes. Eztat ontzorgt ons in de online marketing en ook op offline gebied hebben ze de nodige ervaring. Antsje is adequaat, denkt goed mee en zet de ideeën om in plannen. De communicatie en samenwerking wordt dan ook als prettig ervaren.

Laura

Laura Postma

Postma Makelaars
Colors bar

Wij zijn zeer positief over eztat. Bij eztat krijg je een all-in package wat andere marketing kantoren niet kunnen bieden. De social media posts kunnen wij zelf maar de rest geven wij volledig uit handen aan eztat. En met succes! De actuele onderwerpen worden opgepakt en verwerkt in een strategie. Ieder zijn vak! Wij houden meer tijd over om te makelen en eztat ontzorgt ons in de marketing.

Peter

Peter Wolff

Huizing Totaal Advies
Colors bar

De samenwerking met eztat is zeer prettig. We hebben korte lijnen met Antsje, waardoor wensen en vragen direct worden behandeld. Op het gebied van sociale media ontbreekt het ons aan kennis en tijd om dat goed in te richten. Met de dienstverlening van eztat is de kwaliteit en continuïteit gewaarborgd. Wat als zeer prettig wordt ervaren is dat eztat zelf met voorstellen komt om ons bedrijf op sociale media te promoten. Fijne club om mee samen te werken en daardoor zeker aan te bevelen.

Em D

Emile Dijkstra

CLIQ makelaars
Colors bar

Zeer tevreden met de dienstverlening. Luisteren goed naar onze wensen en denken mee.

NAMACO Web P test85

Klaas Wilting

NAMACO Groningen
Colors bar

Fijne samenwerking, reageren snel en kundig!

Mark Jongewaard eztat

Mark Heemskerk

Jongewaard Heemskerk
Colors bar

Eztat is actief, denkt mee en reageert snel op vragen.

Halbe Boersma Varwijk en Sibma eztat

Halbe Boersma

Varwijk & Sibma
Colors bar

Wij zijn erg blij met de dienstverlening van eztat. Ze nemen ons veel werk uit handen. Eerste contact met Robbie, daarna is Antsje onze contactpersoon geworden. Fijn om een vast contactpersoon te hebben, ook met verstand van zaken. Dat is ook het grote voordeel van eztat; ze hebben verstand van marketing en ook van onze dienstverlening. Vaak is het één van beiden. Dit is voor ons ideaal! Daarbij zijn ze ook proactief, ze komen ook zelf met initiatieven en/of aanbevelingen.

Website voor makelaars laten maken?

We helpen je graag!

Robbie van der Werf eztat

Robbie van der Werf

Neem contact op voor onze makelaarswebsite

Door op versturen te klikken geef ik eztat toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing

©2024 Eztat B.V. | Versterkt je marktpositie