Website met Realworks koppeling

Gratis waardebepaling ontvangen?

Conversiegerichte makelaars website met Realworks API’s

De kracht van innovatie
Het Realworks CRM is bijna ondenkbaar in de makelaarsbranche. Veel makelaars denken dan ook dat een website van Realworks voor hen de beste keuze is. Toch ervaren ze hiermee snel tegen beperkingen aan te lopen.

Jouw online marketing naar een hoger niveau met 10PLUS
Met de gebruiksvriendelijke 10PLUS website van eztat krijg je meer conversies en bespaar je veel tijd terwijl jouw website altijd up-to-date is. Een nieuwe website voor jouw makelaarskantoor is bij eztat al snel mogelijk voor tienduizenden eur... Grapje, vanaf € 3.000,- Dat valt best mee toch? 🙂

10PLUS punten voorlopen op de rest
Voorlopen op de rest? Dat wil iedereen, maar eztat kan het ook echt regelen.

Letter Z
Website voor makelaars

Makelaars website gekoppeld met Realworks

Ontdek de mogelijkheden
Met een 10PLUS website van eztat gekoppeld aan Realworks API’s laten wij zien dat er veel meer mogelijk is voor makelaars. Onze websites zijn speciaal ontwikkeld voor makelaars om het meeste uit jouw online marketing te halen.

Kennis is kracht
Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends in de makelaardij en dagelijks op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in de online marketing. Onze kennis is de kracht voor de 10PLUS websites voor makelaars.

Samen voor jouw makelaarskantoor
De 10PLUS website weerspiegelt de identiteit van jouw makelaarskantoor. Uiteraard met een goede leesbaarheid en de huisstijl van jouw bedrijf. Samen zetten we ons in om jouw gewenste resultaat te bereiken.

USP icon

Geef jouw merk een boost

Met de 10PLUS website in je eigen look en feel zorgen wij ervoor dat jouw makelaarskantoor beter gepositioneerd wordt in de markt.

USP icon

Makelaarskantoor sneller gevonden

Snelle websites van 10PLUS worden eerder gevonden, dus ook jouw makelaarskantoor. Ons online marketingteam weet precies de potentiële klant in elke fase van zijn klantreis te vinden.

USP icon

Aanvragen schieten omhoog

Beter gevonden = verhoogde conversie. Eenmaal op de website zorgen wij ervoor dat verkopers en kopers snel en gemakkelijk contact met je kantoor kunnen opnemen.

Gratis waardebepaling van je website

Nieuwsgierig geworden naar wat je website waard is? Bij eztat kan je een gratis rapport van 20 kantjes ontvangen met analyse en advies. Binnen 2 werkdagen in jouw mailbox.

Yvonne Klijn Buivenga eztat

Yvonne Klijn

Robbie van der Werf eztat

Robbie van der Werf

Afbeelding listed

Stap over naar een makelaars website van eztat

Eenvoudig overstappen
De overstap naar jouw nieuwe 10PLUS website van eztat laten wij soepel en vlekkeloos verlopen zonder dat je jouw koppelingen met het Realworks CRM verliest.

Ontdek de 10PLUS voordelen

 • Lage instap en snelle ROI (return on investment)
 • Gekoppeld met alle Realworks API’s
 • Geef alles uit handen, eztat regelt het!
 • Gefaseerde werkwijze: wij regelen het van A tot Z

Maak jij ook de overstap?

Al meer dan 50 makelaars hebben de overstap gemaakt van een Realworks website naar 10PLUS, waaronder:

Listed, Eindhoven
Smit en Heinen, Amsterdam
NAMACO, Groningen


  Makelaars met 10PLUS website aan het woord

  Laura

  Laura Postma

  Postma Makelaars
  Colors bar

  Wij zijn zeer positief over eztat. Bij eztat krijg je een all-in package wat andere marketing kantoren niet kunnen bieden. De social media posts kunnen wij zelf maar de rest geven wij volledig uit handen aan eztat. En met succes! De actuele onderwerpen worden opgepakt en verwerkt in een strategie. Ieder zijn vak! Wij houden meer tijd over om te makelen en eztat ontzorgt ons in de marketing.

  Halbe Boersma Varwijk en Sibma eztat

  Halbe Boersma

  Varwijk & Sibma
  Colors bar

  Wij zijn erg blij met de dienstverlening van eztat. Ze nemen ons veel werk uit handen. Eerste contact met Robbie, daarna is Antsje onze contactpersoon geworden. Fijn om een vast contactpersoon te hebben, ook met verstand van zaken. Dat is ook het grote voordeel van eztat; ze hebben verstand van marketing en ook van onze dienstverlening. Vaak is het één van beiden. Dit is voor ons ideaal! Daarbij zijn ze ook proactief, ze komen ook zelf met initiatieven en/of aanbevelingen.

  Martin

  Martin Wiersma

  Woonaccent Emmeloord
  Colors bar

  Betrokken partij die meedenkt en snapt hoe jij het als ondernemer wilt uitvoeren. Brengt eigen goede ideeën in en houdt vinger aan de pols. Voor mij, als altijd maar bezig baasje, erg handig.

  Personeelsfoto Sven Smit en Heinen

  Sven Heinen

  Smit & Heinen
  Colors bar

  De dienstverlening van eztat is erg fijn tijdens de drukke periodes in de makelaardij. Wij hoeven zelf niet te denken aan onze website, content voor social media en campagnes. Als ik bepaalde wensen doorgeef, wordt dit vrijwel gelijk uitgevoerd. Ik kan mijn eigen ideeën bij ze kwijt, maar eztat komt ook met eigen initiatieven. Dit zorgt voor een prettige samenwerking. Al met al, ben ik erg tevreden over eztat.

  Accordion

  Realworks koppeling met 10PLUS


  Onze 10PLUS website staat 24/7 in verbinding met Realworks, zodat jouw aanbod altijd actueel is.


  Wonen API

  Altijd jouw actuele woningaanbod online met de Realworks API. De koppeling van de Wonen API met 10PLUS is zo geregeld!

  Wonen API

  Aankoop API

  De Aankoop API maakt het mogelijk om objecten op te halen die zijn aangekocht door de makelaar.

  Aankoop API

  BOG API

  Voor bedrijfsmakelaars de juiste koppeling. Met deze API heb je namelijk altijd het meest actuele aanbod op jouw nieuwe 10PLUS website. Eztat regelt de Realworks koppeling voor jou!

  BOG API

  Nieuwbouw API

  Met deze Realworks API heb je op jouw nieuwe 10PLUS website altijd een actueel aanbod nieuwbouwprojecten in jouw regio.

  Nieuwbouw API

  Relatie API

  Met deze API van Realworks heb je altijd alle gegevens van klanten gekoppeld met systemen, zoals DatHuis, funda, MTMO en Google.

  Relatie API

  Gratis waardebepaling voor je website

  Door op versturen te drukken geef ik eztat toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing

  ©2024 Eztat B.V. | Versterkt je marktpositie