Koppeling tussen Realworks agenda-afspraken en DatHuis

Klinkt goed, wat kost het?

DatHuis e-mail marketing automation op basis van Realworks agenda-afspraken

In samenwerking met en ontwikkeld door DatHuis, hebben wij iets nieuws voor makelaars. Dankzij deze nieuwe ontwikkeling van DatHuis kunnen klanten hun Realworks agenda-afspraken koppelen aan een DatHuis e-mail automation. Hierdoor is het nu mogelijk om automatisch e-mails te versturen vanuit DatHuis op basis van agenda-afspraken in Realworks.

Wat betekent dit voor makelaars?

Deze innovatie stelt makelaars in staat hun communicatieproces te stroomlijnen en te verbeteren. Met automatische e-mails, gebaseerd op specifieke Realworks agenda-afspraken, wordt de klantcommunicatie efficiënter en consistenter. Geen handmatig werk meer om herinneringen te versturen of opvolging te doen. Het systeem neemt deze taken over, zodat makelaars zich kunnen richten op andere belangrijke aspecten van hun werk.

Voorbeelden van automatische e-mails:

Herinnering woningbezichtiging

Stel je voor dat je een woningbezichtiging hebt ingepland met een woningzoeker. De dag van de afspraak komt dichterbij. Je wilt deze persoon nog even herinneren aan de afspraak. Stuur een automatische e-mail voorafgaand aan de bezichtiging, waarin je de persoon herinnert aan de komende afspraak en daarnaast nog enkele tips of een checklist kunt geven. Deze e-mail wordt automatisch verstuurd op basis van de Realworks agenda-afspraak.

Follow-up woningbezichtiging

Zo’n automatische e-mail hoeft zich niet enkel te beperken tot een e-mail vóór een woningbezichtiging. Je kunt ook een e-mail versturen ná een woningbezichtiging. Stuur bijvoorbeeld net zo gemakkelijk een automatische follow-up e-mail de dag ná de bezichtiging. Bedank de woningzoeker voor zijn of haar komst, vraag of hij of zij een goed beeld heeft gekregen van de woning en of er nog vragen zijn of misschien zelfs wel een andere woningen wil bezichtigen.

Follow-up waardebepaling

Wanneer een makelaar een waardebepaling afspraak heeft bij een potentiële verkoper thuis heeft uitgevoerd, is het nuttig om naderhand contact op te nemen. Stuur een automatische e-mail om te vragen of alles naar wens is verlopen en of er nog vragen zijn. Zie het als een stukje nazorg wat automatisch afgehandeld wordt. Dit kan tenslotte uitgroeien tot een volledig verkoopgesprek. Het is daarom belangrijk om de potentiële verkoper goed te blijven informeren bij iedere stap in dit proces. Ook wanneer deze potentiële verkoper vervolgens veranderd in een verkoper.

Flexibiliteit in automatisering

Dit zijn enkele voorbeelden van automatische e-mails die verstuurd kunnen worden op basis van afspraken in jouw Realworks agenda. Natuurlijk is het ook mogelijk om andere scenario’s in te stellen binnen DatHuis, afhankelijk van de wensen van de makelaar. Door deze in te stellen in DatHuis kun je inspelen op iedere gewenste Realworks agenda-afspraak. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat makelaars hun communicatie kunnen personaliseren en optimaliseren, afgestemd op hun unieke bedrijfsbehoeften.

Bovendien kunnen de e-mails aangepast worden om verschillende tone-of-voices te hanteren, afhankelijk van de fase waarin de klant zich bevindt in het aankoop- of verkoopproces.

Hoe kun je automatische e-mails versturen op basis van Realworks agenda-afspraken?

Dit doen wij door een koppeling te maken tussen Realworks en een DatHuis account. Wanneer de koppeling een agenda-afspraak ziet in Realworks, start een automation. Deze automation is voorzien van doelgerichte, relevante mailingen. De gegevens van de relatie, zoals deze in de agenda-afspraak staan, worden meegestuurd naar DatHuis. Hierdoor kunnen e-mails geheel gepersonaliseerd worden op basis van deze Realworks agenda-afspraken gegevens. Dankzij deze automation worden de mailingen vervolgens automatisch verstuurd wanneer er een agenda-afspraak in Realworks staat.

De koppeling kan zelfs zo ingericht worden dat de automatische mailingen enkel plaatsvinden zodra een Realworks agenda-afspraak als “Definitief” is beschouwd. Dit zorgt ervoor dat alleen de bevestigde afspraken worden opgevolgd, waardoor de communicatie nog relevanter en gerichter wordt.Klinkt goed, wat kost het?

Product
Eenmalig
Per maand
€ 0,-
€ 10,-
Totaal (Exclusief BTW)
Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Offerte opvragen

Door op versturen te klikken geef ik eztat toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze Privacy statement is hierop van toepassing

Check alvast het volgende

Om ervoor te zorgen dat er Agenda en Relaties data verstuurd kan worden van Realworks naar DatHuis, is het van belang dat de Relaties API en Agenda API binnen Realworks aangeschaft en aan DatHuis gekoppeld zijn.

In veel gevallen, wanneer er al met DatHuis gewerkt wordt, zijn deze koppelingen al gemaakt, mocht dit onduidelijk zijn, kan eztat dit altijd checken. Wanneer deze koppelingen nog niet gemaakt zijn, dien je deze te koppelen binnen Realworks. Voor meer informatie over de kosten, neem gerust contact op.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met Hjalmar Bruggeman. Hij staat klaar om je te helpen met al je vragen en om je door het proces te begeleiden van het opzetten van de koppeling tussen Realworks en DatHuis.

Hjalmar Bruggeman eztat

Hjalmar BruggemanPlan jouw informatie afspraak

Wil je meer informatie ontvangen, maar komt het nu even niet uit? Geen enkel probleem, hieronder heb je de mogelijkheid om een afspraak in te plannen.

©2024 eztat | Versterkt je marktpositie