Partners in de makelaardij

QooQie

Hoe veel telefoontjes krijg jij dagelijks? En hoe weet je nu of dit via Google Ads campagnes komt of via die ene social media post? Precies dit wordt nu inzichtelijk gemaakt met calltracking van Qooqie

Qooqie partnerlogo CT big

Waarom zou je voor call tracking van Qooqie kiezen?

Call Tracking
Dynamische call tracking van Qooqie geeft ons feilloos inzicht in de telefonische conversies die vanaf de website plaatsvinden. Inclusief de klantreis die hieraan voorafging. Zo weten we exact welke zoekwoorden en campagnes de waardevolste oproepen opleveren.


Prestaties bij de Makelaar
Elke organisatie heeft zijn eigen behoeften. Gelukkig biedt Qooqie flexibele oplossingen die aansluiten bij zowel onze doelen, als de doelen van jullie, onze klanten.


Qooqie de optimalisatie, eztat de resultaten!
Dat is de kracht van onze samenwerking.

USP icon

Maakt data compleet

Krijg volledig inzicht in marketingprestaties door het meten van telefoontjes, en identificeer de meest effectieve kanalen en advertenties die leiden tot conversies

USP icon

Maximaal resultaat

Mogelijkheid om marketingbudgetten effectiever in te zetten en maximale ROI te behalen

USP icon

Loyale klanten

Versterk je klantenservice door inzicht te krijgen in waardevolle gespreksanalyses en klantbehoeften

Vraag meer informatie aan

Door op versturen te drukken geef ik eztat toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing

Meer weten over call tracking?

Ben jij benieuwd hoe Qooqie jouw strategieën kan optimaliseren? Ontdek de voordelen van Qooqie en neem vandaag nog de eerste stap naar succes! Klaar om meer te weten te komen? Neem contact met ons op en transformeer jouw aanpak!

Hjalmar Bruggeman eztat

Hjalmar Bruggeman

Robbie van der Werf eztat

Robbie van der Werf

Relevante diensten

Website

Colors bar

Een website die geen geld kost, maar geld oplevert. Met onze website die speciaal ontwikkeld is voor makelaars maak jij indruk op jouw (potentiële) klanten. Een website is jouw online visitekaartje. We maken deze dan ook onderscheidend, richten hem SEO-technisch sterk in en bouwen samen aan jouw merkbekendheid.

Social media

Colors bar

Wij houden het nieuws over de woningmarkt goed in de gaten, waardoor wij altijd actuele content aanleveren. Benieuwd wat voor soort content wij maken? Klik dan snel verder. Onze Social expert Roos vertelt je er graag meer over!

Search Engine Optimization

Colors bar

Organisch gevonden worden in Google, wat houdt dat precies in? Hoe word jij gevonden in Google? Sta je al op 1 op de term makelaar + plaats? Zo niet, klik dan gerust verder.

©2024 eztat | Versterkt je marktpositie