Partners in de makelaardij

Huis op Social

Ben jij als makelaar op zoek naar dé sleutel voor mooie woningaanbod video's? Ontdek de toonaangevende AI-video tool voor makelaars: Huis op Social

Logo huisopsocial

Topkwaliteit video's van jouw woningaanbod

Laat AI voor je werken
Door de krachtige tool van Huis op Social heb jij snel een waardevolle video voor je woningaanbod.


Van link naar video met 1 klik
Zo makkelijk kan het gaan. Als de juiste informatie door de tool verzameld kan worden, heb je met 1 klik een video gemaakt met eigenschappen die voor jou en je klanten belangrijk zijn.


Huis op Social het gemak, eztat de resultaten!
Samen zorgen wij voor optimale aanbodvideo's, in een handomdraai.

USP icon

Haal automatisch de essentie uit teksten en foto's

USP icon

Viral template door kwaliteit, in je eigen huisstijl

USP icon

Post automatisch je huizen op Social Media

Vraag meer informatie aan

Door op versturen te drukken geef ik eztat toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing

Meer weten over AI aanbodvideo's?

Benieuwd naar hoe Huis op Social jouw online aanwezigheid kan versterken? Meer weten over de voordelen? Neem contact op en ontdek het nu!

Robbie van der Werf eztat

Robbie van der Werf

Roos Meijer eztat

Roos Meijer

Relevante diensten

E-mailmarketing

Colors bar

Verspil geen tijd aan onnodige handmatige taken. Met geautomatiseerde e-mailmarketing hoef jij of je binnendienst nooit meer kostbare tijd te verspillen aan saaie handmatige taken. Krachtige automatiseringstools zorgen ervoor dat herinneringen, reviewverzoeken en waardevolle informatie moeiteloos en op het juiste moment naar je klanten gaan.

Aanbodvideo's voor makelaars

Colors bar

Wil jij op een visuele manier jouw woningaanbod weergeven op social media? Via onze woningaanbodvideo’s is dit mogelijk. Ontdek welke voordelen dit kan opleveren.

Online marketing

Colors bar

Wil jij meer uit je online marketing halen? Ook online wil je dat je makelaardij staat als een huis. Wij zorgen ervoor dat je online zichtbaar en vindbaar bent, zodat jij ook online een sterke marktpositie pakt. Ontdek hoe wij optreden als jouw (onzichtbare) marketing collega.

©2024 eztat | Versterkt je marktpositie