Website voor makelaars

Een gloednieuwe website, voor maar een fractie van de prijs.

Lead genererende website

Levert jouw website (voldoende) leads op? Grote kans dat hier nog volop kansen voor jou liggen. Een goede website is voor een makelaar belangrijker dan ooit. Maar wat is een goede website? En hoe maak je gebruik van de online kansen & mogelijkheden? Eztat heeft een website ontwikkeld waarmee makelaars het maximale rendement uit hun online marketing kunnen halen.

SEO voor makelaars met RealWorks

Ook met een RealWorks website kun je heel goed gebruik maken van de diensten van eztat. Ondanks de technische beperkingen die er zijn, weten onze online experts precies hoe ze het beste uit jouw Realworks website kunnen halen. Bij de start checken onze online marketingspecialisten jouw website grondig. Vanuit de gekozen strategie passen we de content en landingspagina’s aan voor het meest optimale resultaat.

Wil je weten of jij online goed scoort met jouw website?

De 10PLUS website

Vele malen sneller en gebruiksvriendelijker dan een Realworks website.

Bij eztat hebben we een heel duidelijk beeld van de ultieme makelaarswebsite. Daarom lieten wij hem bouwen. En goed nieuws: jij kunt hier voordelig gebruik van maken.

Snelheid, conversie & leads

De 10PLUS website is een website voor ambitieuze makelaars die meer uit hun online marketing willen halen. De website heeft een hoge laadsnelheid, is standaard gekoppeld aan Google Analytics, Tag Manager, Search Console, Optimize en nog een paar andere handige tools en biedt maximale mogelijkheden op het gebied van online campagnes & conversie. De focus van de 10PLUS website ligt op het aanleveren van leads bij jou als makelaar. En vanzelfsprekend wordt het woningaanbod perfect getoond dankzij de API-koppeling met Realworks.

10PLUS website binnen jouw bereik!
Vanwege de hoge ontwikkelkosten is een website van dit kaliber voor de gemiddelde makelaar onhaalbaar. Eztat brengt deze leadgenerende machine wel binnen jouw bereik! Tegen vaste, lage maandelijkse kosten maak jij gebruik van alle voordelen van de 10PLUS website.

10PLUS conversie website - eztat

Robbie van der Werf

Wil je weten wat deze leadgenerende machine jou op kan leveren? In een online call vertel ik je wat voor jouw makelaarskantoor de specifieke voordelen zijn.

De 10PLUS conversie website
is een goed idee voor jou als je:

  • Een onderscheidende website wilt in jouw eigen huisstijl
  • Een website wilt die volledig SEO proof is
  • Technisch onbeperkt online campagnes wilt voeren (bijv. retargeting)
  • Meer inzicht en meer resultaat wilt halen uit je promotie activiteiten
  • Meer leads wilt