Woonaccent makelaar worden?

Direct klaar voor de start!

Kant en klare huisstijl

Ben je een startende makelaar of ben je toe aan een rebranding van je huisstijl? Heb je misschien je eigen naam verbonden aan je makelaarskantoor en wil je dat je merk niet langer persoons afhankelijk is? Eztat heeft een volledig uitgewerkt en succesvol bewezen marketingconcept klaar liggen voor jou: Woonaccent Makelaars. Van te koop bord tot online campagnes, van woningbrochure tot website: binnen no time ben jij up & running!

Woonaccent De Meierij Westerbork - eztat

Vliegende start met Woonaccent Makelaars

Woonaccent Makelaars is een landelijk merk waar al 20 jaar flink geïnvesteerd is in de naamsbekendheid en het positieve imago. Met de naam Woonaccent start je dus niet op ‘nul’ maar profiteer je mee van een naam die al bekendheid heeft bij je doelgroep.

De dienstverlening van Woonaccent

Woonaccent is qua dienstverlening een moderne formule waarbij de communicatie snel en persoonlijk is. De benadering van de klant is kenmerkend voor Woonaccent: mensen voor huizen. Oftewel: de behoefte van de klant staat centraal. Het is echter aan jou om te bepalen welke communicatiestijl past bij jouw manier van makelen. Uiteraard bieden we jou alle ondersteuning die je wenst om goed van start te gaan en op koers te blijven.

Profiteer van sterke marketingacties

Met slimme marketingacties spelen we in op de actuele woningmarkt. In de inhoud van de acties staat de behoefte of bezorgdheid van de verkoper centraal. Als Woonaccent makelaar heb je zo altijd een passende oplossing te bieden aan je klant. Voor een optimale campagne maken we een combinatie tussen offline en online middelen zodat potentiële (ver)kopers op verschillende manieren jouw boodschap tegenkomen. Zeker met een opvallende huisstijl zoals Woonaccent werpt dat direct zijn vruchten af. Zo helpen we je jouw kantoor te onderscheiden van je concurrentie en steek jij er met kop en schouders boven uit.

te koop bord Woonaccent makelaars - eztat

Robbie van der Werf

Wil je sparren over de start of rebranding naar Woonaccent? Laten wij dan gewoon eens afspreken! In een online call bespreken we samen de mogelijkheden.

Wil je weten of het merk Woonaccent bij je past?