Woonaccent - dat zijn wij!

Letter Z
Smit en Heinen 10 PLUS voorbeeld mobiel eztat

Woonaccent als franchisegever

Er zijn anno 2024 nog 9 Woonaccent Makelaarskantoren in Nederland
Elk van deze vestigingen met hun eigen team, specialiteiten en werkgebied, maar allemaal hebben ze één ding gemeen: hun logo en merknaam.


Van franchise naar white-label service
De dienstverlening die Woonaccent als franchisegever aanbood, is nu omgezet in een maatwerk white-label dienstverlening op het gebied van online marketing voor makelaars. Dat is eztat.


Benieuwd naar de mogelijkheden bij eztat of wil je misschien een Woonaccent makelaar worden?
Dat kan beiden! Bekijk gerust onze website en dienstverlening.

Wat de Woonaccent Makelaars vinden:

Martin

Martin Wiersma

Woonaccent Emmeloord
Colors bar

Betrokken partij die meedenkt en snapt hoe jij het als ondernemer wilt uitvoeren. Brengt eigen goede ideeën in en houdt vinger aan de pols. Voor mij, als altijd maar bezig baasje, erg handig.

Annet Web WA Westerbork

Annet Krikken

Woonaccent Westerbork
Colors bar

Maandelijks is er overleg en worden de resultaten besproken van de (lopende) acties en campagnes. Eztat ontzorgt ons in de online marketing en ook op offline gebied hebben ze de nodige ervaring. Antsje is adequaat, denkt goed mee en zet de ideeën om in plannen. De communicatie en samenwerking wordt dan ook als prettig ervaren.

Online marketing

Colors bar

Wil jij meer uit je online marketing halen? Ook online wil je dat je makelaardij staat als een huis. Wij zorgen ervoor dat je online zichtbaar en vindbaar bent, zodat jij ook online een sterke marktpositie pakt. Ontdek hoe wij optreden als jouw (onzichtbare) marketing collega.

Strategie

Colors bar

Samen jouw route uitstippelen en de juiste koers bepalen? Dat begint bij een ijzersterke strategie. De weg naar online succes kun je alleen inslaan met behulp van een goede, doordachte marketingstrategie. Het is de stip aan de horizon die bepaalt hoe jij als makelaar jouw diensten gaat vermarkten door het inzetten van online marketing.

Website

Colors bar

Een website die geen geld kost, maar geld oplevert. Met onze website die speciaal ontwikkeld is voor makelaars maak jij indruk op jouw (potentiële) klanten. Een website is jouw online visitekaartje. We maken deze dan ook onderscheidend, richten ‘m SEO-technisch sterk in en bouwen samen aan jouw merkbekendheid.

©2024 Eztat B.V. | Versterkt je marktpositie