Werkwijze

Marketing voor makelaars

Werken met eztat levert jou als makelaar veel meer op dan alleen leads. Naast de online marketingspecialist zijn wij ook jouw sparringpartner op ondernemersniveau. Onze focus ligt op de ondersteuning en groei van jouw makelaarskantoor. Dat doen we al meer dan 30 jaar (met veel plezier!). Die ervaring heeft ons geleerd dat geen makelaarskantoor gelijk is. Daarom bieden we standaard een dienstverlening op maat. Afhankelijk van jouw situatie, doelen en strategie stellen we samen jouw dienstenpakket samen: de marketingkalender van jouw kantoor. Als alle neuzen dezelfde kant op staan, gaan de experts van eztat aan de slag met het versterken van jouw merk en marktpositie.

Onderdelen dienstverlening eztat

Dienstverlening op maat

Vanuit jouw doelen en huidige marktpositie bepalen we samen de slimste strategie. Hoeveel huizen wil je verkopen in 2021? Is je belofte aan de klant onderscheidend genoeg? Hoe kunnen we de conversie van jouw verkoopgesprekken verhogen? Welke prikkelende marketingacties gaan we inzetten?

Marketingkalender voor jouw kantoor
De doelen en de manier waarop we die gaan behalen, leggen we vast in een praktisch pakket op maat: de marketingkalender voor jouw kantoor. Vanaf dat moment gaan de experts van eztat dagelijks werken aan de groei van jouw kantoor. Iedere maand evalueren we de resultaten met jou.

Zo bepalen we jouw dienstverlening

Met een 0-meting bepalen we waar je als makelaarskantoor op dit moment staat. Wat is je positie in Google en hoe ontwikkelt dit zich, welke positie hebben je grootste concurrenten, op welke zoekwoorden word je gevonden in Google, wat staat er op je website, hoeveel organisch bezoek heb je en (hoe) maak je gebruik van social media? Kortom: je krijgt een compleet beeld van jouw situatie en mogelijkheden. Vraag nu jouw gratis 0-meting aan.

Als je van start gaat met eztat gaan we samen de groeistrategie voor jouw kantoor bepalen. Wat is je doelstelling voor komend jaar, wat is jouw visie op de woningmarkt en heb je een duidelijke propositie? Oftewel: hoe ga jij je onderscheiden van je concurrentie en waarom is een klant in goede handen bij jou? 

Jouw huidige marktpositie en de strategie die we samen hebben bepaald voor 2021 vormen de basis voor de marketingkalender voor jouw kantoor. Hierin staat precies omschreven welke doelen we met elkaar hebben gesteld, de middelen, budgetverdeling en ondersteuning van eztat. 

De experts van eztat weten precies wat ze te doen staat. Ze gaan dagelijks aan de slag met het versterken van jouw marktpositie, de content van je website en het meten & optimaliseren van campagnes. Iedere maand ontvang je de resultaten. We evalueren met jou hoe het gaat en hoe we verder kunnen optimaliseren.

Marketingkalender voor makelaars

Met eztat bouw je structureel aan jouw naamsbekendheid & imago. Onze samenwerking start met het bepalen van jouw huidige marktpositie (gratis 0-meting).

Gaan we samen verder? Dan stellen we na de 0-meting jouw strategie vast: de (nieuwe) propositie, USP’s, acties, doelen en budgetten. Dit resulteert in een marketingkalender voor jouw makelaarskantoor. In de marketingkalender is vastgelegd wat we voor jou gaan doen en hoe we dit aanpakken. Onze online marketingspecialisten gaan dagelijks aan de slag met het creëren en optimaliseren van de content van jouw website en campagnes. Ondertussen focus jij je op je core business: het runnen van jouw makelaarskantoor. Elke maand evalueren we de resultaten met jou en gaan we verder optimaliseren.

Marktpositie versterken met eztat

Robbie van der Werf

Wil je weten of jij en eztat een goede match zijn? Laten wij dan gewoon eens afspreken! Ik vertel je in een online call alles wat je moet weten.

Kennismaken met eztat?
Plan een online call