GENEREER MEER AANBOD MET WENSK!

Veel vraag weinig aanbod, het woningaanbod droogt op. Tijd voor actie, om kopers en verkopers in de beweging te krijgen en om als makelaar het initiatief te nemen. Stil zitten kan altijd nog.  

Scroll verder voor meer uitleg over wensk

MOGELIJKHEDEN IN DE MARKT

We zijn de afgelopen 5 jaar verwend met een hoog aantal jaarlijkse transacties en korte doorlooptijden. De vooruitzichten blijven goed, met een lage rente en een hoog consumenten vertrouwen. Keerzijde is de omvang van het actuele woningaanbod met een historische krapte-indicator van 2. Maar het aanbod is niet opgedroogd, het is alleen niet zichtbaar. 4% van de 4.000.000 woningeigenaren geeft aan te willen verkopen en is zichtbaar, maar er is nog 17% die wil verkopen en is onzichtbaar. Bij deze groep latente verkopers is het zaak om als makelaar vroegtijdig in beeld te komen. 

“We hebben al mooie matches gemaakt en zijn in contact gekomen met verkopers die we anders niet hadden ontmoet. Eindelijk weer eens wat beweging in de makelaardij.”

Gert Jan Nienhuis, makelaar

DE VOORDELEN VAN WENSK

Voor de koper

Voor de makelaar

Voor de verkoper

Wil jij de woningmarkt met ons vernieuwen?

Claim nu je positie in de markt, neem op basis van exclusiviteit deel aan wensk en maak
de match tussen zoeker & verkoper.

Hoe werkt wensk voor jou?

Het aanbod vergroten en zelf de regie in handen houden, dat kan met wensk. Wensk maakt met haar vernieuwende online platform woonwensen zichtbaar voor iedereen: koper, verkoper en voor jou als makelaar. Je krijgt gemakkelijk nieuwe leads binnen, overzichtelijk in een database zodat je precies ziet wat er wordt gezocht en wie er wil verkopen in jouw werkgebied. Zo simpel is wensk. 

Wensk voert campagne voor jou

Online voert wensk dagelijks actief campagne voor jou, op Facebook, Instagram en Google. Deze campagnes zorgen voor nieuwe woonwensen en aandacht van potentiële verkopers. Ook zelf krijg je een promotiepakket om wensk op jouw online kanalen te promoten, desgewenst met hulp van wensk.

Jij bent de echte matchmaker

Als makelaar heb je de regie in handen. Je ontvangt de woonwens van de zoeker en je keurt hem goed voordat hij online komt. Bij een match ontvang je de gegevens van de verkoper en bij opdracht breng je koper en verkoper samen. Toch geen match? Een kans voor jou om koper en/of verkoper verder te begeleiden bij aankoop en/of verkoop.

Wensk werkt

Wensk heeft zich al bewezen in de testfase. Er zijn al vele wensen geplaats en matches gemaakt. Kopers, verkopers en makelaars zijn enthousiast over de deze nieuwe benadering van de markt. Win-win-win voor koper, verkoper en makelaar.   

Interesse in wensk?

Of nog aanvullende vragen over de werkwijze? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier, dan beantwoorden wij ze graag!

Laat je gegevens achter