Partners van eztat

Samen versterken wij jou marktpositie

Onze partners en leveranciers:

Travyk – Online Marketing specialisten: Wil je sneller je bedrijsdoelstellingen behalen of je doelgroep beter bereiken? Dan helpt Travyk je graag met hun Online Marketing oplossingen. Travyk is gespecialiseerd in SEO, SEA, CRO en Linkbuilding.

WeFabric – Op zoek naar een partner op het gebied van web & marketing? Dan ben je bij WeFabric aan het juiste adres! WeFabric helpt bedrijven bij hun  web- en marketingactiviteiten.

RealWorks – RealWorks is een toonaangevende ontwikkelaar en aanbieder van CRM technologie en ICT-diensten voor makelaars en andere vastgoedprofessionals in Nederland.

Canned Rainbow –  Als je Maurice de hand hebt geschud en klaar bent om nou eens van je 13-in-een-dozijn-huisstijl af te stappen, kan Canned Rainbow je helpen! Canned Rainbow kan je bedrijf of merk helpen met een nieuwe uitstraling, corporate identity, creatieve concepten en werkt samen met ‘Creators’ aan visuele campagnes.

SupportFlex – Bij SupportFlex werken tukkers, die er oprecht blij van worden als jouw cijfers beginnen op te lopen. Ja, dat kunnen zij namelijk zien in de websitestatistieken.

SMART. Klantcontact – SMART. Klantcontact helpt je meer doelgericht te werken door kwaliteit klantenservice te leveren wanneer jij dat nodig hebt. Full time, alleen in de ochtenduren of tijdens de lunch. Getrainde agents nemen jouw telefoon aan en zetten hiervan de boodschap door naar jou.