Over eztat

Onze mensen

Wie zijn dagelijks bezig met het versterken van jouw marktpositie? Het team van eztat bestaat uit specialisten met passie voor hun vak. Maak in willekeurige volgorde kennis met het team van eztat!

Roos Meijer

Als Creative Business expert met kennis op het gebied van Neuromarketing is Roos onze creatieve toevoeging aan het team! PS: Ze houdt van onderzoek doen en planningen maken en afvinken.

Antsje Reinstra

Social Media beheer, Google Ads, SEO en content schrijven. Antsje is van alle markten thuis! Mocht je een vraag hebben dan kun je er vanuit gaan dat zij - met een lach - het antwoord geeft.

Maaike de Jong

Maaike is een expert op het gebied van vormgeving. Zowel digital design als drukwerk kan zij vlekkeloos creëren en omvormen tot een sterk merk.

Yvonne Klijn

We begrijpen dat je erg benieuwd bent naar Yvonne, ze is ten slotte het nieuwste gezicht van eztat. Yvonne is echter nog even bezig met een leuk tekstje over zichzelf. Dus jij en ik moeten daar nog even wat geduld voor hebben.

Bianca Koenen

Creatieve teksten schrijven, brainstormen over een passende propositie en nadenken over hoe die dan vervolgens optimaal gecommuniceerd kan worden op de website. Bianca is overal in thuis, zij helpt makelaars zich te onderscheiden.

Hjalmar Bruggeman

Hjalmar is een echte Online Marketing guru. Zijn kennis van technische SEO en SEA zorgen ervoor dat de juiste bezoekers jou vinden op het juiste moment en dat jouw website die bezoekers omzet in leads.

Robbie van der Werf

Als marketingspecialist voor makelaars is Robbie verantwoordelijk voor het eerste contact dat met de makelaars plaatsvindt. Een oogje in het zeil houden bij alles wat er gebeurt is zijn taak en dit weet hij op een leuke manier te communiceren.

Jeroen Stallmann

Met ruim 20 jaar ervaring in de vastgoedwereld is bedrijfseconoom Jeroen een aangename sparringpartner voor makelaars met de nodige know-how. Als een kameleon weet hij zich te verplaatsen in de rol van makelaar, maar ook die van de huizenkoper en verkoper

Onze visie

Eztat zorgt er met een gefaseerde werkwijze voor dat online marketing een structureel onderdeel wordt van de bedrijfsvoering van je makelaarskantoor. We brengen de optimale, leadgenererende website binnen bereik van iedere makelaar. Met een op het kantoor afgestemde strategie wordt het mogelijk om online met kop en schouders boven de concurrentie uit te steken. Met behoefte gestuurde (online) marketing werken we structureel aan het versterken van de marktpositie van het makelaarskantoor.

Marketing bureau voor vastgoed

Door de dienstverlening van eztat in te zetten, benutten aangesloten makelaarskantoren – en andere vastgoed gerelateerde bedrijven – hun potentieel optimaal en levert onze samenwerking hen meer klanten op.

Onderdeel van Rotero Groep

Rotero Groep - eztat

Eztat is geen groentje in de vastgoed branche. Al sinds eind jaren ’80 is Rotero groep actief op de woningmarkt als bedenker van concepten voor makelaars en financieel adviseurs. Uitgangspunt bij deze concepten is altijd geweest om met vernieuwende diensten en acties meerwaarde te bieden voor zowel onze klant (de ondernemer) als de consument (eindgebruiker).

Vraag uit de markt
Ons doel is dat onze deelnemers voordeel halen uit de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Daarom houden we de trends in de markt nauwlettend in de gaten en zijn we continu in ontwikkeling. Tijden veranderen en daar moet je als ondernemer in mee, anders mis je de boot. Daarom hebben we de bestaande formule Woonaccent Branding & Support omgebouwd naar eztat – versterkt je marktpositie. Een formule waar een makelaar met ambitie de juiste tools & ondersteuning krijgt om te groeien en zijn marktpositie te versterken.

Samen sparren?
Wil je vrijblijvend sparren over jouw positie in de markt en welke kansen & mogelijkheden jou dit biedt? Bel me dan gerust, ik denk graag met je mee.  

Robert van der Werf | Eigenaar Rotero groep
robert@roterogroep.nl
0513 644440

Meer weten over eztat?

Bekijk ons gerealiseerde werk of laat je inspireren door de makelaars welke zijn aangesloten bij eztat.

Copyright© 2022 eztat bv | Alle rechten voorbehouden
BTW: NL8099.91.718.B01 | KVK: 01091859
Privacybeleid