Lead genererende acties

Waarom lead genererende acties?

De leadgenerende acties zorgen ervoor dat aangesloten makelaars meer grip krijgen op de klantreis van de potentiële (ver)koper. Als makelaar bied je een oplossing die aansluit op de onzekere situatie waarin je (potentiële) klant zich bevindt. Het resultaat: meer leads, meer grip op de klantreis en een sterke concurrentiepositie.

Voordelen van de dealer

Makelaars die in willen spelen op de kansen die de woningmarkt biedt, kunnen exclusief dealer worden van deze acties. De acties worden als autoriteit neergezet in de markt met een eigen website, aanvullende middelen en online campagnes.

Scroll verder voor de huidige acties die een oplossing bieden in een krappe woningmarkt:

Verkoopaankoop.nl

Met verkoopaankoop.nl zet je potentiële verkopers/kopers aan tot actie. De huidige potentiële verkoper, die wachten met verkopen omdat ze nog een nieuwe woning hebben gevonden, wordt een oplossing geboden.

Met de inzet van de No Risk verkoopclausule neem je als makelaar de woning in de verkoop. De verkoop is echter pas definitief zodra de verkoper een passende woning heeft aangekocht. Samen met de verkoper & koper spreek je een redelijke termijn af (bijvoorbeeld 6 maanden). Binnen die termijn heeft de verkoper de mogelijkheid om een woning te zoeken. De gemaakte afspraak tussen verkoper en koper leg je vast in een aanvullende clausule in het (voorlopige) koopcontract. De verkoper heeft daarmee de garantie van een dak boven zijn hoofd. Het positieve gevolg: een grote groep potentiële verkopers durft met deze actie wel de stap te zetten en zet daarmee een domino-effect in gang.

In de huidige krappe markt heb je als aankoopmakelaar een duidelijk meerwaarde. Door een transparante aankoopdienst op maat aan te bieden aan de verkoper die gaat wil kopen, komt de aankoop dichterbij en dus ook het besluit om daadwerkelijk te verkopen.

Met deze stille verkoop zet je “traditionele” stille verkoop in een moderne uitvoering. Op begrijpelijke wijze neem je verkoper mee in dit verkoopproces en geef je het vertrouwen dat de woning snel en goed kan worden verkocht als de verkoper er klaar voor is. De verkoper bepaalt dus hoe “stil” de woning verkocht wordt.
Op de website van verkoopaankoop.nl gaan we de bezoekers triggeren een adviesgesprek aan te vragen door een gratis 1e aankoopbezichtiging aan te bieden. Daarnaast kan men een combinatiekorting aanvragen indien met kiest voor een gecombineerde aan- en verkoopdienst. Uiteraard onder de voorwaarde dat je bij de verkoper wordt uitgenodigd om zijn aan- en verkopenwensen te bespreken.

Een huis kopen doe je via wensk

wensk website - eztat
Met wensk zorg je voor woningaanbod bij de vraag. Woningzoekers geven hun woonwensen (anoniem) door op wensk.nl. Woningeigenaren kunnen eenvoudig, door het invoeren van het profiel van hun woning, zien hoeveel interesse er is in hun woning. Indien er een match is tussen de profielen, kan de verkoper in actie komen.
Door wensk worden op deze manier potentiële verkopers geactiveerd. Zo wordt vraag en aanbod bij elkaar gebracht, maar nog interessanter: makelaars die dealer zijn, worden door wensk gekoppeld en krijgen exclusief toegang tot deze belangrijke data. Zo levert wensk warme leads op een presenteerblaadje bij je aan.

Robbie van der Werf

Wil je weten of jij en eztat een goede match zijn? Laten wij dan gewoon eens afspreken! Ik vertel je in een online call alles wat je moet weten.

Interesse in één van deze dealer sites?

Binnenkort maken we het voor jou als makelaar mogelijk om je aan te sluiten!

Neem contact op met Robbie en informeer naar de mogelijkheden!