Linkbuilding voor makelaars

Met onze tactiek verhogen wij jouw positie in Google

Bouw aan jouw online autoriteit

Wist je dat goede SEO nog steeds meer webverkeer oplevert dan social media? 68% van de online activiteit op jouw website begint bij een zoekmachine. Een ruime 80% van de zoekers op Google kijken niet verder dan de eerste pagina. Ben jij je bewust van de werkelijke positie van jouw website op Google? We helpen je graag verder met het bouwen van online domein autoriteit. Hoe? Met behulp van linkbuilding creëren we kwalitatieve backlinks, die jouw website naar een hogere positie brengen in Google.

Linkbuilding

Het is begrijpelijk dat de term ‘linkbuilding’ je nog niet zoveel zegt, daarom leggen we je graag uit wat de voordelen zijn, hoe het werkt en wat wij voor je kunnen betekenen. Bij het inzetten van linkbuilding verzamel je relevante links op andere website, die verwijzen naar je eigen website, ook wel backlinks genoemd.

Het is begrijpelijk dat de term ‘linkbuilding’ je nog niet zoveel zegt, daarom leggen we je graag uit wat de voordelen zijn, hoe het werkt en wat wij voor je kunnen betekenen. Bij het inzetten van linkbuilding verzamel je relevante links op andere website, die verwijzen naar je eigen website, ook wel backlinks genoemd.

Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links op andere sites, die naar jouw eigen website verwijzen. Linkbuilding is een SEO tactiek die je kunt toepassen om een hogere positie in een zoekmachine als Google te verkrijgen. Het uiteindelijke doel is om meer bezoekers op de website te krijgen. 

De linkjes op andere websites, die verwijzen naar jouw website noem je backlinks. Niet alle links die verwijzen naar jouw website zijn goede backlinks. Een backlink dient afkomstig te zijn van een gerenommeerde website, een website met een hoge positie in Google of van websites die relevant zijn voor jouw eigen content. Alleen op deze manier vindt Google het geloofwaardig dat jouw website ook een hoge positie verdient. 

Wij verzamelen backlinks via partners en partnerwebsites. We zorgen ervoor dat alle links zo relevant mogelijk zijn voor de branche waarin je werkzaam bent. We kopen backlinks in bij gerenommeerde partners. 

Linkbuilding is een van de belangrijke pijlers binnen SEO. Veel mensen denken dat dit niet zo is, maar linkbuilding is net zo belangrijk als de content en de technische optimalisaties van jouw website. Als je zelf aan de slag gaat met linkbuilding, is de kans op succes niet heel groot. Wil je dat linkbuilding een goede bijdrage levert aan de positie van jouw website in Google en andere zoekmachines? Wij ontwikkelen graag een linkbuidingstrategie op maat en brengen deze voor je in de praktijk. Zo ben jij verzekerd van goede backlinks die het verschil kunnen maken. 

We plaatsen niet zomaar op elke website backlinks. Op basis van onze op maat gemaakte strategie stellen we een duidelijk plan op. Dit doen wij altijd samen met jou. Door middel van maandelijkse rapportages houden we je op de hoogte van het gehele traject. We werken transparant en geven je graag inzicht in de cijfers. Op deze manier weet je aan het einde van de maand op welke zoekwoorden je pagina’s ranken op Google. 

Linkbuilding pakketten

Robbie van der Werf

Wil je weten of jij en eztat een goede match zijn? Laten wij dan gewoon eens afspreken! Ik vertel je in een online call alles wat je moet weten.

Ook stijgen in de zoekresultaten op Google?

Onze linkbuilding specialisten houden ervan om een makelaarskantoor te laten stijgen in de zoekresultaten van Google. Nieuwsgierig hoe jij met jouw website kan stijgen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking!